Sådan fjernes reklamer fra låseskærm

Samsung lægger ikke reklamer på din start- eller låseskærm. Annoncer er fra tidligere downloadede apps. Nogle gange ser du annoncer på din låseskærm, når du ikke engang bruger din mobil. Der er nogle måder at undgå disse reklamer ved at prøve nedenstående metoder.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger som din løsning, skal du kontrollere, om enhedens software er opdateret med den nyeste version. Kontroller, hvordan du opdaterer din mobile enheds software i følgende rækkefølge.

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.
Trin 2. Tryk på Download og installer.
Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Nyligt downloadet app kan give annoncer

Hvis du først er begyndt at se disse annoncer på din Android-låseskærm, er chancerne for, at det er en nyligt downloadet app der er ansvarlig for den tvivlsomme handling. Du kan nemt kontrollere nyligt aktiverede apps og afinstallere dem ved hjælp af Play Store.

Trin 1. Gå til Google Play Store.
Trin 2. Tryk på Menu > Mine apps og spil.

sådan finder jeg mine apps og spil

Trin 3. Tryk på Installeret > sorter efter Sidst brugt.

sorter efter sidste brug

Trin 4. Bland de senest anvendte apps skal du vælge en berørt app og trykke på Afinstaller for at slippe af med applikationen.

Bemærk: Lommelygte, batterioptimering eller vejr-apps har tendens til at forårsage reklamer på låseskærmen. Prøv først at slette disse typer apps, og se om problemet fortsætter på din mobilenhed.

Android-vira er ikke så ualmindelige, især når det kommer til skødesløs installation af programmer fra ukendte kilder. For at undgå uønskede programmer og Android's malware skal du sørge for at downloade apps fra velrenommerede kilder. Andre tip fra eksperter inkluderer:

• Se efter apptilladelser: tillad aldrig, at applikationen får administrator-rettigheder.
  • Læs online anmeldelser: ikke dem på de officielle kilder, da hackere måske placerer falske anmeldelser.
  • Sørg for, at din Android er opdateret med de nyeste sikkerhedsrettelser.
  • Undgå apps fra ukendte udgivere.

Google Play-politikken siger klart, at appen ikke må indeholde falske annoncer eller annoncer, der forårsager ubehag. Annoncer kan kun vises inde i den app, der vises. Generelt betragtes annoncer, der vises i appen, som en del af appen. Derfor skal annoncer, der vises i appen, overholde alle Googles politikker.

Hvis du har identificeret appen med upassende annoncer, kan du rapportere til Play Store, hvis du har mistanke om, at den er i strid med Play Stores vilkår og tjenester.

Trin 1. Gå til installationssiden for appen i Google Play Store.
Trin 2. Tryk på Flere muligheder (tre lodrette prikker) > Tryk på Marker som upassende.

sådan finder man knappen, marker som upassende

Bemærk: Enhedsskærmbilleder og menu varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.