Sådan slås funktionen Forudsigende tekst til og fra på en Galaxy-telefon

Den forudsigende tekstfunktion foreslår eller retter ord, når du skriver tekst på Samsung-tastaturet. Dette giver dig mulighed for at indtaste tekst hurtigt og nemt ved at foreslå og ændre ord, mens du skriver.  Se vejledningen nedenfor for at lære, hvordan du tænder og slukker for forudsigende tekstfunktion og tilpasser den.

Inden du prøver nedenstående anbefalinger, skal du kontrollere, om enhedens software og relaterede apps er opdateret til den nyeste version. For at opdatere din mobile enheds software, skal du foretage følgende trin:

Trin 1. Gå til Indstillinger > Softwareopdatering.

Trin 2. Tryk på Download og installer.

Trin 3. Følg instruktionerne på skærmen.

Sådan aktiveres eller deaktiveres forudsigende tekst

Hvis du gerne vil bruge den forudsigende tekstfunktion, kan du hurtigt få adgang til de forudsigende tekstindstillinger, når som helst Samsung-tastaturet er åbent. Følg nedenstående trin for at aktivere eller deaktivere den forudsigende tekst.

Trin 1. Åbn Samsung-tastaturet via en messenger-app eller en webbrowser, der kan vise tastaturet.

Trin 2. Tryk på Indstillinger-ikonet.

Trin 3. Tryk på kontakten for at aktivere eller deaktivere Forudsigende tekst.

Forudsigende tekst aktiveres

Bemærk: Forudsigende tekstindstillinger er også tilgængelige via Indstillinger> Generel styring> Samsung-tastaturindstillinger.

Sådan tilpasses forudsigende tekst (tekstgenveje)C

Tekstgenveje-funktionen giver dig mulighed for hurtigt at skrive dine almindeligt anvendte ord og sætninger. Når de er tilføjet, vises dine tekstgenveje i den forudsigende tekstlinje.

Trin 1. Tryk på Indstillinger-ikonet.

Trin 2. Find og vælg Flere skrivemuligheder.

Tekstgenveje trin1

Trin 3. Vælg Tekstgenveje.

Trin 4. Tryk på +-ikonet i højre hjørne af skærmen.

Tekstgenveje trin2

Trin 5. Indtast genvejssætningen og den udvidede sætning.

Trin 6. Tryk på knappen Tilføj.

Tekstgenveje trin3

Når du skriver din genvejssætning på Samsung-tastaturet, vises den udvidede sætning, du tilføjede, med blåt. Du kan indsætte det ved at trykke på denne sætning.

Sådan fjernes et ord fra forudsigende tekstforslag

Hvis du vil fjerne et ord, skal du skrive dette ord på Samsung-tastaturet, så det vises i den Forudsigende tekstlinje. Tryk og hold på det ord, der vises, og tryk derefter på OK for at bekræfte for at fjerne det.

Forudsigende tekst fjernes

Bemærk:

• Nogle muligheder for den forudsigende tekst er ikke tilgængelige for ældre enheder og operativsystemer.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.

Hvis du har problemer med dine Samsung-mobiltelefoner, tablets eller wearables, kan du sende os et spørgsmål i Samsung Members-appen.

Dette giver os mulighed for at se nærmere på, hvad der sker. Dataene er anonymiseret og opbevares kun i løbet af undersøgelsen. Få mere at vide om afsendelse af en fejlrapport via ”Sådan bruges Samsung Members-appen”.