Spar dig selv en tur til et servicecenter med fjernsupport

Hurtig og praktisk hjælp derhjemme eller på din arbejdsplads
Nem og problemfri forbindelse
Førsteklasses teknisk support fra uddannede fagfolk

Hvad er Fjernsupport?

Samsung Fjernsupport gør det muligt for en af vores specialuddannede kundeservicemedarbejdere at se og kontrollere din Samsung smartphone eller tablet for direkte at hjælpe dig med dit produkt.

Hvad er Fjernsupport?

Samsung Fjernsupport gør det muligt for en af vores specialuddannede kundeservicemedarbejdere at se og kontrollere din Samsung TV for direkte at hjælpe dig med dit produkt.

• Kan en Samsung-kundeservicemedarbejder se mig gennem det indbyggede webcam i tv'et?

Der er ingen måde for en Samsung kundeservicemedarbejder at få adgang til dit indbyggede eller tilsluttede kamera uden din viden. En medarbejder kan kun se, hvad der vises på din tv-skærm. Med din tilladelse, hvis de får adgang til en app, der bruger kameraet (Google Meet, MyFitnesspal osv.), vil kameraudgangen blive vist på tv-skærmen og være synlig for medarbejderen. Medarbejderen vil aldrig få adgang til disse typer apps, mens han er tilsluttet dit tv, medmindre de specifikt bliver bedt om det for at teste den pågældende apps funktionalitet. Du kan indstille kameraet til lukket position, fjerne kameraets USB-stik eller sætte dækslet på for at forhindre medarbejderen i at se dig, mens du får adgang til appen.
  • Ja, for at en Samsung-kundeservicemedarbejder kan få adgang til og kontrollere din enhed, skal den være forbundet til et stabilt højhastighedsnetværk.
  • Ja, Fjernsupport-systemet giver kun Samsung mulighed for at oprette forbindelse til din enhed i en enkelt session. Når forbindelsen er afsluttet, kan Samsung ikke oprette forbindelse igen, uden at du har genereret en ny PIN-kode.
  • Nej, Fjernsupport-systemet giver kun Samsung mulighed for at oprette forbindelse til din enhed i en enkelt session. Når forbindelsen er afbrudt, vil Samsung kun kunne oprette forbindelse igen, hvis du genererer en ny PIN-kode. Slukning af tv'et afslutter også sessionen med det samme.
  • Ja, en Samsung kundeservicemedarbejder vil være i stand til at se det indkommende billede. På denne måde kan medarbejderen afgøre, om problemet skyldes inputtet eller enheden. Eksempel: Hvis medarbejderen opretter forbindelse til enheden og kan se en linje i billedet, ved de, at den linje bliver oprettet af det indkommende signal, ikke enheden. Hvis medarbejderen ikke kan se linjen, ved de, at der er et problem med enheden).
  • Nej, Fjernsupport tilbydes gratis til vores kunder. Samsung stræber efter konstant at give vores kunder den bedste support til deres produkter.
  • Når den er tilsluttet din enhed, kan en Samsung-kundeservicemedarbejder styre den, som om de var foran selve enheden. Hvis du har brug for at oprette forbindelse til Fjernsupport igen, kan medarbejderen hurtigt gennemgå, hvilke indstillinger der er blevet ændret fra den forrige session.