• SMARTPHONES & TABLETS
  • SMART TV
  • OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

SMARTPHONES & TABLETS

Hvad er Fjernservice?

Samsung Fjernservice gør det muligt for en af vores tekniske eksperter at koble sig op på dit Samsung TV eller smartphone og hjælpe dig direkte med dit produkt.

Din smartphone eller tablet skal have forbindelse til en højhastigheds-internetforbindelse for at kunne modtage fjernservice.
Det anbefales stærkt, at du kobler op på dit WiFi, da du ellers kan blive opkrævet netværksgebyr for brug af mobildata.
Kontakt din netværksudbyder for flere oplysninger

Hvordan bruger jeg Fjernservice?

Private funktioner

SMART TV

Hvad er Fjernservice?

Samsung Fjernservice gør det muligt for en af vores tekniske eksperter at koble sig op på dit Samsung TV eller smartphone og hjælpe dig direkte med dit produkt.

Din smartphone eller tablet skal have forbindelse til en højhastigheds-internetforbindelse for at kunne modtage fjernservice.
Det anbefales stærkt, at du kobler op på dit WiFi, da du ellers kan blive opkrævet netværksgebyr for brug af mobildata.
Kontakt din netværksudbyder for flere oplysninger

Hvordan bruger jeg Fjernservice?

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL