Sådan bruger du Ambient Mode på dit Samsung QLED-tv

Fjernsyn bliver større, og de fylder meget i din stue. Du kan gøre meget mere med Samsungs QLED-tv'ers Ambient mode, selvom du ikke ser tv. Lad os finde ud af, hvad du kan gøre med Ambient mode.

Ambient Mode på dit QLED-tv

Ambient Mode er en funktion, der er tilgængelig på Samsung QLED-tv'er. QLED-modeller med denne funktion har en Omgivelsestilstand-knap på fjernbetjeningen for at aktivere funktionen.

Nu er et tv ikke kun elektronisk udstyr, men også et møbel til din indretning. Ambient Mode giver et mere stilfuldt alternativ til den sorte skærm og løfter dit opholdsrum med dekorativt indhold, information og meget mere. Med Ambient Mode kan du få dit tv til at vise det samme mønster som væggen bag det, så det ser ud som tv'et er forsvundet, og du kan vise dine egne fotos og billeder på tv'et. Derudover vil Ambient Mode give dig nyttige oplysninger såsom tid og vejr.

Ambient Mode, Indretning

Bemærk: Ambient Mode er kun tilgængelig fra på QLED tv-modeller fra 2018 og The Serif.

Start Ambient mode

Der er to nemme måder at aktivere Ambient mode på. Du kan tænde det direkte med din fjernbetjening eller vælge menuen Omgivelsestilstand i Smart Hub.

• Fjernbetjening: Tryk på knappen Ambient Mode.
knappen Ambient mode
  • Smart Hub: Vælg ikonet Ambient mode.
smarthub

Funktioner i Ambient mode

Ambient Mode tilbyder mange nyttige funktioner, der gør din hverdag mere effektiv og elegant. Du kan få bestemte oplysninger, du har brug for, få hjælp til total afslapning, ændre stemningen i dit værelse, få dit eget galleri og meget mere.

funktioner i Ambient mode

1. Rutine: Nyd en række specielt designede rutiner, eller opret dine egne rutiner ved hjælp af SmartThings-appen på din mobilenhed.
2. Special Edition: Nyd indhold som kreativ kunst og designs fra verdens bedste kunstnere og designere.
3. Humør: Få en række muligheder for at skabe den helt rette atmosfære, der passer til dit humør.
4. Afslapning: Slap af med et udvalg af beroligende indhold, som er inspireret af naturen.
5. Indretning: Pift din bolig op med en række smukke naturscener, moderne interiørdesigns, moderne belysning og sjove familietemaer.
6. Mit album: Gør din bolig til et personligt galleri med en række rammer, og vis dine fotos ved hjælp af SmartThings-appen på din mobilenhed. Du kan dekorere tv-skærmen med dine egne fotos eller billeder.
7. Info: Få nyttige oplysninger såsom tid, vejr og et verdenskort.
8. Kunst: Nyd et fantastisk fotografi i dit opholdsrum – professionelt kurateret fra de fineste samlinger.
9. Baggrundstema: Vælg mellem en række stilfulde vægtemaer, der blander dit tv sammen med dit opholdsrum, for at skabe et mere stilfuldt alternativ til den sorte skærm.
10. Musikvæg: Lyt til musik i dit opholdsrum. Der genereres visualiseringer på dit tv, som ændrer sig og reagerer på din musik.

Sådan sender du billeder fra din telefon til tv'et

Mit album i Ambient mode gør dit tv til et personligt galleri. Send dine egne fotos til dit tv for at bruge denne funktion.
Følg nedenstående trin.

Trin 1. Start SmartThings-appen, tryk på hovedmenuen og derefter på Enheder for at åbne enhedslisten.

SmartThings, trin 1

Trin 2. Vælg dit tilsluttede tv fra enhedslisten, og tryk derefter på Ambient Mode

SmartThings, trin 2

Trin 3. Tryk på My Album på skærmen Vaelg fotos.
Trin 4. Tryk på Vælg fotos for at vælge dine fotos.

SmartThings, trin 3

Juster indstillingerne for Ambient mode

Juster din Ambient mode, som du vil have den. Du kan ændre niveauet for Automatisk lysstyrke, tiden for Dvale og nulstille alle fotos. Det gør du ved at trykke på Ambient mode-knappen på fjernbetjeningen for at gå ind i Ambient mode og derefter vælge Indstillinger.

Indstillinger for Ambient mode
  • Automatisk lysstyrke: Skift niveauet for automatisk lysstyrke for Ambient mode. Tv'er med Ambient mode har en sensor, der registrerer lysstyrken. Skærmen dæmpes i mørke for at blande den med omgivelserne og spare strøm.
  • Dvale (timer for Ambient mode): Indstil tidspunktet, hvor Ambient mode slukkes automatisk. Hvis der ikke er noget input for den indstillede tid, slukkes skærmen. Standardtimeren er 4 timer.
  • Nulstil alle fotos: Ryd alle fotos, der er overført fra din mobilenhed.

Bemærk: Skærmbillederne fra enheden og menuerne er blot eksempler på engelsk, men de er tilgængelige på dit lokale sprog.