Sådan bruger du portrættilstanden på The Sero

Samsung The Sero TV tilbyder portrættilstand, så du kan nyde dit mobile indhold korrekt og ændre rumatmosfæren med forskelligt indhold i portrættilstand. Vi har lavet en detaljeret vejledning til brug af portrættilstand.

Skift fra landskabstilstand til portrættilstand

Der er tre måder at skifte The Sero fra landskabstilstand til portrættilstand. Du kan bruge den medfølgende fjernbetjening, Bixby Voice eller SmartThings-appen tilsluttet The Sero. Vælg en af de tre metoder, der passer bedst til dig, og prøv det.

• Metode 1. På Samsung Smart Remote skal du trykke på drejeknappen.
  • Metode 2. På Samsung Smart Remote skal du trykke på Bixby-knappen og sige "Portrættilstand" eller "Rotér lodret".
  • Metode 3. I SmartThings-appen skal du vælge The Sero, trykke på Tv-kontrol og derefter trykke på drejeknappen.
The Sero-tv'et roterer

Bemærk: Når skærmen skifter fra landskabstilstand til portrættilstand, afspilles indholdet i midten, og størrelsen varierer afhængigt af billedformatet.

Sådan indstiller du indholdet i portrættilstand

Du kan vælge forskellige typer indhold til portrættilstand: Ur, Plakat, Mit foto, Cinemagraf og Lydvæg. Disse funktioner får The Sero til at integrere sig problemfrit i dit rum. Du kan ændre dit rums atmosfære med en af fem tilstande.

Ved brug af fjernbetjeningen
Trin 1. Tryk på knappen Vælg på indholdsskærmen for portrættilstand.
Trin 2. Gå til venstre eller højre for at skifte indholdskategori.
Trin 3. Gå til den ønskede indholdskategori, og gå op eller ned for at vælge.

Ved brug af SmartThings-appen
Trin 1. I SmartThings-appen skal du trykke på The Sero og derefter trykke på Portrættilstand.
Trin 2. Vælg indholdskategorien, vælg det ønskede indhold, og tryk derefter på Vis på The Sero-knappen på skærmen.

Bemærk:

• Portrættilstand understøttes muligvis ikke afhængigt af appen, og det leverede indhold opdateres i fremtiden.
  • Skærmbillederne fra enheden og menuerne er blot et eksempel på engelsk, men de er tilgængelige på dit lokale sprog.