Sådan aktiverer eller deaktiverer du Smart Hub

Smart Hub giver dig mulighed for hurtigt og nemt at se alle OTT-apps (Netflix, YouTube, Prime Video) samt forskellige VOD- og livestreamingtjenester fra dit Samsung Smart TV. Det er indstillet til at blive vist nederst på skærmen for nem adgang. Følg trinene herunder for at deaktivere denne funktion.

Deaktiver Smart Hub Autorun

Vil du begrænse bestemt indhold eller begrænse børns adgang til apps?

Hvis ja, prøv at ændre indstillingerne ved at følge den enkle vejledning nedenfor.

TV med apps-menuen vist

Trin 1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Hjem og bruge retningsknappen til at navigere til Indstillinger.

Trin 2. Vælg Generelt > Smarte funktioner.

Smarte funktioner valgt i tv-menuen

Trin 3. Deaktiver funktionen Autorun Smart Hub.

Autorun Smart Hub valgt i tv-menuen

Trin 4. Prøv at slukke og tænde for tv'et igen, og Smart Hub-menuen skulle være deaktiveret, med det aktuelle Input Source-banner vist på sin plads.

SmartHub menu vist

Det er selvfølgelig nemt at genaktivere Smart Hub. Følg trinene ovenfor og på trin 3, aktiver Autorun Smart Hub-funktionen.

Autorun Smart Hub valgt i tv-menuen

Start automatisk den sidst brugte app

Aktiver denne funktion for nem adgang til dine ofte brugte apps. Tænder du for tv'et, starter den tilsvarende app.

Trin 1
. Tryk på knappen Hjem på fjernbetjeningen, og naviger til Indstillinger > Generelt.

Trin 2. Vælg Smarte funktioner > Kør sidste app automatisk

Autorun sidste app valgt i tv-menuen

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.