Sådan bruges Tap View og Multi View

Tap View og Multi View er smarte features til skærmdeling. Tap View gør det muligt for dig at spejle din telefon med blot et enkelt bank på tv'et, og Multi View giver dig endeløse muligheder for opdeling af skærme og se flere slags indhold på samme tid. Brugere kan efter ønske opdele indhold i store og forskellige skærme.

Bank med din telefon for at spejle på tv'et.

Hvis du vil overføre indhold såsom fotos og videoer fra din mobile enhed til tv'et, du skal bare holde den hen til tv'et. Når du banker let, spejles det med det samme, og det er alt sammen fra Tap View. Nemmere, hurtigere, mere behageligt og nemmere skærmspejling uden behov for adgang til Wi-Fi-netværk eller data for at dele en sjov oplevelse i din hverdag.

Sørg for at banke forsigtigt, så du ikke ved et uheld kommer til at beskadige enhederne, og undgå at banke med din enhed på hjørnet af tv'et eller direkte på TV-skærmen. Du kan tilføje et beskyttende etui til din telefon som ekstra sikkerhed, hvis du ønsker det. For at få det bedste resultat bør du banke på toppen eller siden af dit tv.

en kvinde, der banker på tv'et

Bemærk: Kun tilgængelig fra TU7000 og over TV-model (herunderLifestyle/Outdoor-tv) og Samsung Galaxy-modeller fra lanceringen. (Android 8.1 og over)

For at bruge Tap View skal du slå funktionen Tap view til i appen SmartThings på din telefon.

Trin 1. På din telefon skal du åbne appen SmartThings til mobil og derefter trykke på Menu-ikonet (de tre vandrette streger).
Trin 2. Tryk på Indstillinger og swipe til Tap view. Tryk på knappen for at slå det til.
Trin 3. Tag din telefon hen til tv'et, og tryk på meddelelsen Tillad registrering af tilstedeværelse af telefon, når den vises på skærmen på din telefon.

smartthings app skærm sådan indstilles tap view

Bemærk:

• For at bruge Tap View skal du opdatere in SmartThings-app til version 1.7.45 eller senere. Den kan downloades fra Google Play Store eller Apple App Store.
  • Når du begynder at spejle, skal du annullere tilstanden strømbesparelse i Power-tilstand.
  • Sørg for, at Smart View er tilladt på dit tv. (Indstillinger > Generelt > Styring af ekstern enhed > Styring af tilslutning af enhed > Meddelelse om adgang)

For at undgå at beskadige enheden ved et uheld skal du banke forsigtigt. Hvis du banker med din enhed direkte på skærmen eller på hjørnet af tv'et, kan det medføre alvorlige skader på skærmen. Du kan tilføje et beskyttende etui til din telefon som ekstra sikkerhed, hvis du ønsker det. For at få det bedste resultat bør du banke med bagsiden af din telefon mod toppen eller siden af din TV-ramme.

• Du må ikke banke på skærmen eller på hjørnerne.
  • Beskyt din telefons ramme og bank let på yderrammen.
forsigtig når der bankes

Multi View på den store skærm

Multi View gør det muligt for dig at afspille to gange indhold på dit tv. På venstre skærm kan du se medier fra forskellige kilder såsom STB, tv-tuner, apps, Blu-ray-afspillere eller spillekonsoller, mens du spejler din telefon på højre skærm. Tilslut din enhed, og tilpas indstillingerne for størrelse og lyd efter ønske. Multitasking på den store skærm på et QLED-tv er nemt og enkelt.

multi view-skærm med skærm opdelt i to

Bemærk: Kun tilgængelig fra TU8500 (NIKE-L) og senere modeller.

Metoden ved anvendelse af Multi View er forskellig afhængigt af, hvilken enhed, der tilsluttes til tv'et.

For eksempel, for at se skærmen fra en mobil enhed eller en pc iMulti View skal du blot tilslutte enheden med spejling (anderledes ved OS: Smart View/Skærmspejling/Airplay2/Projicer til en skærm). Ligeledes, hvis du ønsker at se skærmen fra en ekstern enhed såsom en spillekonsol i Multi View, skal du gå til menuen Vælg indhold og vælge enheden på listen. Du kan se flere Multi View-skærmkombinationer herunder, og du kan også vælge og indstille indholdet for hver skærm ved at vælge højre eller venstre skærm.

multi view skærm rediger
  • Vælg indhold: Vælg hvilket indhold, der skal vises på venstre eller højre side af skærmen.
  • Se mobil/kamera: Spejl eller cast din telefons indhold til tv-skærmen via Smart View/knappen skærmspejling på Android-mobil eller knappen Airplay2 på iOS-enhed. Spejl laptop-/pc-skærm via Projicer til en skærm-feature. Vælg tilsluttet SmartThings-kamera, eller du kan vælge et tilsluttet webcam.
  • Skærmstørrelse: Tilpas størrelserne for begge skærme, så de passer efter dit ønske. Du kan for eksempel placere det lille vindue i øverste højre hjørne eller bruge opdelt skærmvisning for at se begge skærme i ens størrelse.
  • PIP (Picture in Picture/billede i billede)-position: Vælg placering for den lille skærm, når den vises på hovedskærmen. Du kan vælge øverste venstre eller højre hjørne eller nederste venstre og højre hjørne til den lille skærm. Hvis du ikke kan lide den måde, du har placeret den lille skærm, kan du altid ændre det senere.
  • Lyd-output: Forbind dine Bluetooth-/trådløse enheder til hvert vindue. To personer kan have fornøjelse af hver enkelt skærm ved at tilslutte deres øre-/hovedtelefoner til hver skærm for sig.
  • Lyd-fordeling: Vælg denne mulighed for at høre lyd fra begge skærme på én gang. Tv'et og eksterne enheders højttalere vil afspille lyd samtidigt.

Bemærk: Skærmbilleder fra enheden og menuerne er blot et eksempel på engelsk, men det er tilgængeligt på dit lokale sprog.

tre forskellige skærmtyper til multi view
  1. Mobil-skærm: Når du spejler en smartphone, kan du se den spejlede telefon på højre skærm af Multi View. Du kan spejle fotos, videoer og beskeder for at have glæden ved en større skærm.
  2. TV- eller pc-skærm: Når du spejler en pc, caster fra en TV-app eller et IoT-kamera, er Multi View-skærmen opdelt ligeligt. Du kan for eksempel spille et spil på venstre skærm, mens du ser en video med undervisning til spillet fra din laptop på højre skærm.
  3. PIP-skærm: Du kan også sætte den til PIP (Picture in Picture/billede i billede)-position. Det er praktisk at aktivere andet spændende indhold på en lille skærm, mens du ser en film eller en sportskamp.

Skift til fuld skærm

fuld skærm til multi view
  • For at skifte til fuld skærm skal du vælge én af Multi View-skærmene og trykke på knappen for det valgte. Nu kan du styre appsene og kilderne.
  • For at vende tilbage til den forrige multi-skærm skal du trykke på Tilbage-tasten på din fjernbetjening og holde den nede.
  • For helt at afslutte Multi View skal du trykke på og holde Tilbage-tasten nede på din fjernbetjening, mens du fokuserer på begge sider.

Bemærk: Hvis du ønsker, at casting af YouTube-videoer altid skal være i tilstanden fuld skærm, kan du ændre indstillingerne. (Indstilling - Generelt - Smart-feature - Auto-kør Multi View-casting "Off")

Du kan bruge en anden kombination af kilder afhængigt af, hvilken type Samsung-tv, du har.

QLED-tv'er

• På venstre skærm: Du kan afspille Tv-tuner, TV-apps, HDI-enheder eller andre TV-apps.
  • På højre skærm: Du kan skærmspejle (Android)/Airplay2(iOS), caste din telefon eller vælge tilsluttet kamera.

UHD-tv'er

• På venstre skærm: Du kan afspille Tv-tuner eller HDMI-enheder.
  • På højre skærm: Du kan skærmspejle (Android) din telefon.

Understøttede mobiler/enheder

• Understøtter enheder, der er kompatible med skærmspejling, herunder smartphones eller tablets. (Android 4.2 og senere)
  • Understøtter Airplay 2-kompatible enheder, herunder iPhone, iPad, iPod touch eller Mac book.
  • Laptops/pc'er med Windows 10

Understøttede kameraer

• Logitech HD Pro Webcam C920
  • Logitech HD Pro Webcam C920S
  • Logitech C922 Pro Stream Webcam
  • Logitech C922X Pro Stream Webcam
  • Logitech C925E
  • Logitech C930e

Bemærk: Listen over understøttede mobiler og USB-kameraer kan blive opdateret uden forudgående varsel.