Sådan finder du din PIN-kode

En PIN-kode (Personal Identification Number) er en specifik adgangskode til at få adgang til dit Smart TV og bruges til forskellige funktioner såsom installation og brug af apps. Du kan ændre PIN-koden eller nulstille den, hvis du har glemt den. Se venligst følgende vejledning for, hvordan du nulstiller eller ændrer din PIN-kode:

Hvad er standard PIN-koden?

Standard-PIN-koden er indstillet til 0000. Du kan ændre eller nulstille PIN-koden som der er brug for det.

Billede af person, der ser samsung tv

Vil du begrænse dit barns adgang til Samsung Smart TV? Følg trinene herunder for at ændre PIN-kode:

Trin 1. På fjernbetjeningen skal du trykke på knappen Hjem og bruge retningsknappen til at navigere til menuen Indstillinger.

Trin 2. Vælg Generelt > Systemadministrator > Skift PIN-kode

Skift PIN-kode valgt i Systemadministrator

Trin 3. Når du bliver bedt om PIN-koden, skal du trykke på nummerknappen ved hjælp af fjernbetjeningen.

Trin 4. Når PIN-skærmen dukker op, skal du bruge retningstastaturet til at indtaste en 4-cifret PIN-kode efter eget valg.

Retningsknapper vises

Trin 5.   Indtast den ønskede 4-cifrede PIN-kode. Bekræft din PIN-kode, og tryk på knappen Vælg.  Din nye pinkode er nu indstillet.

Vinduet Skift PIN-kode vises

Bemærk: Hvis tv-tastaturet ikke popper op, skal du sikre dig, at din fjernbetjening er parret med dit tv ved at holde knapperne Retur og Afspil/Pause nede samtidigt i mindst 3 sekunder, eller indtil der vises en meddelelse på dit tv, der indikerer, at fjernbetjeningen nu er tilsluttet.

Har du glemt din PIN-kode?

Hvis ja, følg denne vejledning for at nulstille din PIN-kode.

Mulighed 1. Med en Samsung Smart Remote eller fjernbetjening

Trin 1. Tænd for tv'et, og tryk derefter på lydstyrkeknappen.

Trin 2. Tryk på knappen + for at øge lydstyrken, og tryk derefter på knappen Retur.

Trin 3. Tryk på knappen - for at sænke lydstyrken, og tryk derefter på knappen Retur.

Trin 4. Tryk på knappen + igen, og tryk derefter på knappen Retur, og PIN-koden vil nulstilles til 0000.

+ og returknap valgt på tv-fjernbetjeningen

Mulighed 2. Med en standard fjernbetjening

Trin 1. Tænd for tv'et, og tryk derefter på Mute-knappen.

Trin 2. Tryk på knappen +, og tryk derefter på knappen Retur.

Trin 3. Tryk på knappen -, og tryk derefter på knappen Retur.

Trin 4. Tryk på knappen + igen, og tryk derefter på knappen Retur, og PIN-koden skulle være nulstillet til 0000.

Lydstyrke og returknap valgt på tv-fjernbetjeningen

Dit tv's standard-PIN-kode burde være indstillet til 0000 igen.

Bemærk:

• Hvis du har problemer med dit Samsung Smart TV, bør du altid tjekke, om der er tilgængelige softwareopdateringer, da disse kan indeholde en løsning på dit problem.
  • Enhedsskærmbillede og menuer kan varierer afhængigt af enhedens model og softwareversion.