Sådan føjes dit tv til SmartThings-appen

Registrer dit smart-tv i SmartThings-appen, og nyd de praktiske og nyttige funktioner.

Hvad er SmartThings?

SmartThings er Samsungs hub til styring af smart hjem-enheder og kan downloades til Android- og iOS-enheder.

• Administrer dine hjemindstillinger uden selv at rejse dig fra sofaen. SmartThings er en kraftfuld fjernbetjening til dit hjem.
  • Specielt til Samsung Smart TV kan SmartThings-appen få din mobilenhed til at fungere som en smart-tv-fjernbetjening. Derudover tilbyder den en Skærmspejling-funktion, der gør det muligt at overføre skærmen på en mobilenhed til tv-skærmen.

1. Automatisk registrering

Når du aktiverer SmartThings-appen på din mobilenhed, registrerer den automatisk et Smart TV i nærheden og viser et popop-vindue til registrering.

Trin 1. Tænd for tv'et, og start SmartThings-appen.

Trin 2. Når du ser pop op-vinduet, der beder dig om at tilføje fjernsynet, skal du trykke på Tilføj nu.

Tv tilføj til smartthings auto.

Trin 3. Tryk på Start, og vælg derefter Placering og plads til fjernsynet.

Tv tilføj til smartthings auto 2.

Trin 4. Vent, indtil forbindelses- og registreringsprocessen er afsluttet.

2. Manuel registrering

Hvis SmartThings-appen på din mobilenhed ikke kan registrere dit tv automatisk, kan du manuelt registrere dit tv til appen.

Trin 1. Tænd for tv'et, og start SmartThings-appen.

Trin 2. Tryk på Tilføj (plusikonet), og vælg derefter Enhed.

Tv tilføj til smartthings manual 1.

Trin 3. Vælg TV, og vælg derefter Samsung.

Tv tilføj til smartthings manual 2.

Trin 4. Vælg TV, og derefter fanen Start.

Tv tilføj til smartthings manual 3.

Trin 5. Indtast den pinkode, der vises på tv-skærmen.

Tv tilføj til smartthings manual 4.

Trin 6. Vent, indtil registreringsprocessen er afsluttet.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menuen er kun et eksempel på engelsk. De er også tilgængelige på dit lands sprog.