Sådan indstilles tv-lydformatet

For at forbinde flere enheder til dit tv overvejes to tilgængelige typer, input og output. Inputenheder sender lyd til dit tv. Disse inkluderer Blu-ray-afspillere, spilkonsoller og set-top-bokse. Outputenhederne modtager lyd fra et tv. Disse inkluderer surround sound højttalere, soundbars og hovedtelefoner. Afhængigt af enhedstypen skal det korrekte lydformat vælges. Inden du konfigurerer, skal du gennemgå dine enheder, deres funktioner og forbindelsesmetoden for at vælge det rigtige format.

Indstilling for digital output lydformat

Indstillingen Digital Output Audio Format er det outputformat, der modtager lyd fra tv'et, en soundbar, et hjemmebiografsystem eller hovedtelefoner. Hvis du ikke bruger en af disse, behøver du ikke ændre denne indstilling.

Trin 1. Naviger til Indstillinger

Trin 2. Vælg Lyd

Trin 3. Vælg Ekspertindstillinger

Trin 4. Vælg Digital Output lydformat

Digital Output lydformat

Vælg det digitale lydoutputformat. Hvis du vælger indstillingen Auto, udsendes lydenheden automatisk i et understøttet format.
Hvis du vælger indstillingen Pass-Through, udsendes lyddataene uden behandling.

Bemærk: Indstillingen Pass-Through aktiveres kun, når en ekstern enhed er tilsluttet. (STB/OTT, osv.)

Indstilling af HDMI e-ARC-tilstand

For enheder, der understøtter eARC, kan du overveje HDMI eARC-tilstand. Dæmpning sker midlertidigt under enhedstilslutning.

For at indstille tv'ets indgangslyd,

Trin 1. Naviger til Indstillinger

Trin 2. Vælg Lyd

Trin 3. Vælg Ekspertindstillinger

Trin 4. Vælg HDMI e-ARC-tilstand

HDMI eARC-tilstand

Bemærk: Hvis dine eksterne enheder understøttes til eARC, skal du vælge AUTO. Hvis ikke, skal denne menu være Off.

Lydindstilling for at forbedre lyden

Hvis du har problemer med at høre hviskede eller høje dialoger, kan du løse disse problemer i lydindstillingerne.

• Åbn Hurtige indstillinger for lydindstillinger. Naviger til Indstillinger, Vælg Lyd, og vælg Enter. Du kan finde flere lydtilstande med forudindstillede lydprofiler til standard, optimeret og forstærket.
  • Juster specifikke indstillinger. I ekspertindstillingerne kan du justere balancen og frekvenserne i equalizeren samt ændre det foretrukne format på HDMI-lyd. Vælg det digitale lydformat, og skift forsinkelsen mellem lyd- og videospor, og slå automatisk lydstyrkeudjævning til og fra.

Med lyden indstillet til dit hjem og dine ører, skal du høre film og musik bedre end nogensinde.

Bemærk: Enhedens skærmbilleder og menu er kun eksempler på engelsk - de er også tilgængelige på dit lands sprog.