Opsætning af dit Samsung TV ved hjælp af din Samsung-konto

Tillykke med dit nye Samsung TV. Mens du opsætter dit tv for første gang, skal du logge ind på din Samsung-konto for at afslutte den indledende opsætning. Følg de enkle instruktioner i denne video.

Opsætning af dit Samsung TV ved hjælp af din Samsung-konto Opsætning af dit Samsung TV ved hjælp af din Samsung-konto

Case 1 - Din Galaxy-telefon er allerede logget ind på din Samsung-konto

Når du har gennemført netværksopsætningen under den indledende opsætning, kan du konfigurere din Samsung-konto ved at vælge Start opsætning.

Scan QR-koden på tv'et med din telefons kamera.

Hvis du er logget ind på din Samsung-konto på din Galaxy-telefon, kan du logge ind på dit tv med den samme konto.

Bemærk: Du skal logge ind på din Samsung-konto, efter du har oprettet din netværksforbindelse.

Tryk på Log ind nu, når pop op-vinduet vises.

Tryk på Log ind.

Du har logget ind på tv'et.

Dernæst kan du registrere dit kreditkort. Du kan også trykke på Senere for at stoppe på dette tidspunkt.

Acceptér vilkårene og betingelserne, og udfør de resterende indstillinger i henhold til tv-skærmen.

Når indstillingerne er færdige, kan du bruge apps og smartfunktioner.

Case 2 - Hvis du har en ikke-Galaxy-telefon og også har en Samsung-konto.

Scan QR-koden på tv'et med din telefons kamera.

Log ind på tv'et ved at indtaste dine Samsung-kontooplysninger på din telefon.

Tryk på pop-up-linket, når det vises.

Indtast din e-mailadresse.

Indtast din adgangskode.

Du har logget ind på tv'et.

Du kan registrere dit kreditkort. Du kan også stoppe på dette tidspunkt.

Acceptér vilkårene og betingelserne, og udfør de resterende indstillinger i henhold til tv-skærmen.

Når indstillingerne er færdige, kan du bruge apps og smartfunktioner.

Ansvarsfraskrivelse
Du skal bruge en Samsung-konto for at få adgang til Smart Hub, vores netværksbaserede smartservice, der inkluderer apps (såsom streamingtjenesteapps) og vores andre smartfunktioner, der er tilgængelige via din enhed. Du skal muligvis bruge en separat enhed (bærbar, stationær eller mobiltelefon) for at oprette eller logge ind på en Samsung-konto. Hvis du vælger ikke at logge ind på en Samsung-konto, vil du kun være i stand til at forbinde til eksterne enheder (såsom HDMI og jordbaseret over-the-air TV med brug af antenne-tunere).

Billederne, der bruges i videoen, kan afvige fra dine enheder afhængigt af modellen eller det geografiske område.

SAMSUNG