Kies

Samsung Kies forbinder din mobiltelefon til din pc og gør det nemmere for dig at synkronisere data mellem enheder og finde nye app'er.

Download for Windows

Download for Windows

Kontroller modelnavnet for dit produkt, før du downloader

Kies

Understøttet model: Mobiltelefon, smartphone/tablet før Galaxy NoteIII (inklusive Galaxy S4, Note II etc.)

Smart Switch

Understøttet model: Smartphone/tablet fra Galaxy NoteIII (Android OS 4.3 eller senere)

DOWNLOAD FOR MAC OS

DOWNLOAD FOR MAC OS

Download Smart Switch til din Mac-computer

Flere ændringer, som du forventede. Få en helt ny Kies!

Hold din mobiltelefon opdateret

Når din mobiltelefon er forbundet, vil Kies automatisk give dig besked, hvis en ny firmware version er tilgængelig.
Gør din mobiltelefon bedre med den nyeste firmware.

Nu introducerer vi Kies til din MAC

Nu er Kies til din Mac til rådighed! Tilslut en mobiltelefon til din Mac, og styr det hele bekvemt

Systemkrav

Systemkrav

Kies

OS

Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows8**

CPU

Intel Core 2 Duo 2.0G Hz eller højere (anbefalet)

Min. hukommelse (RAM)

1.00 GB (anbefalet)

Fri plads på harddisk

Mindst 500 MB (anbefalet)

Skærmopløsning

1024 x 768 (32 bit eller højere)

Nødvendig software

.Net Framework 3.5 SP1 eller nyere
Windows Media Player 10 eller nyere
DirectX 9.0C eller nyere

* For Windows Mobile 6-enheder: brug ActiveSync 4.5 (Windows XP) eller Windows Mobile Device Center 6.1(Windows Vista/7).

** Windows 8 inkluderer Windows media Player

Note 1.
Windows 8 N og Windows8 KN-versioner kræver Microsoft's "Media Feature Pack" som inkluderer Windows Media Player og dets tilsvarende software.
"Media Feature Pack" kan downloades fra Microsoft. (Hjemmeside; www.microsoft.com)

Note 2:
Ved brug af Kies med Windows 8-styresystemer, vær venligst opmærksom på at i øjeblikket er kun Samsung Android OS eller BADA OS-baserede mobile enheder understøttet.

Smart Switch

OS

Windows XP(SP2), Windows Vista, Windows 7, Windows 8**

CPU

Intel Core i5 3.0 GHz eller højere (anbefalet)

Min. hukommelse (RAM)

512MB (anbefalet)

Fri plads på harddisk

Mindst 200 MB (anbefalet)

Skærmopløsning

1024 x 768 (32 bit eller højere)

Nødvendig software

※Windows XP: Windows Media Player 11 eller senere
※Windows 7, 8 OS N, KN: Windows Media Feature Pack
Media Feature Pack"" er tilgængelig på Microsofts websted
(www.microsoft.com)"

MAC

OS

MacOS X version 10.5 eller senere

CPU

1.8 GHz Intel eller hurtigere processor

Min. hukommelse (RAM)

512 MB eller mere

Fri plads på harddisk

Mindst 100 MB (anbefalet)