Miten takakaiutin ja subwoofer liitetään televisioon?

Koe korkealaatuinen elokuvaääni käyttämällä takakaiutinta ja subwooferia Samsung Soundbar -kaiuttimen kanssa. Voit liittää molemmat laitteet televisioon noudattamalla alla olevia ohjeita.

Virtajohdon ja yksiköiden liittäminen

Subwoofer muodostaa automaattisesti yhteyden Soundbar-kaiuttimeen, kun siihen kytketään virta.

Vaihe 1. Liitä subwooferin virtajohto sähköpistorasiaan.

Subwooferin virtajohdon liittäminen1.

Vaihe 2. Liitä virtajohto vaihtovirta-tasavirtasovittimeen ja liitä sovittimen virtajohto Soundbar-kaiuttimeen.

Subwooferin virtajohdon liittäminen2.

Huomautus: Aseta vaihtovirta-tasavirtasovitin tasaiselle pinnalle, kuten lattialle tai pöydälle.

Vaihe 3. Käynnistä Soundbar. Subwoofer muodostaa yhteyden automaattisesti.

Subwooferin virtajohdon liittäminen3.

Vaihe 4. Tarkista, että subwooferin takana oleva sininen LED-valo palaa tasaisesti. Se tarkoittaa, että yhteyden muodostaminen on onnistunut.

Huomautus: Jos yhteyden muodostaminen automaattisesti ei toimi, voit yrittää yhteyden muodostamista manuaalisesti toimimalla seuraavasti.

Vaihe 1. Sammuta Soundbar.

Vaihe 2. Paina ID SET -painiketta subwooferin ja takakaiuttimen takana käyttämällä esimerkiksi paperiliitintä, kunnes LED-valo alkaa vilkkua nopeasti.

Subwooferin liittäminen manuaalisesti.

Vaihe 3. Paina kaukosäätimen YLÖS-painiketta, kunnes Soundbar näyttää näytössä tekstin ID SET.

Subwooferin liittäminen manuaalisesti2.

Vaihe 4. Kun ID SET on valmis, Soundbar käynnistyy automaattisesti.

Vaihe 5. Subwooferin ja takakaiuttimen sininen LED-valo lakkaa vilkkumasta, kun yhteys on muodostettu.

Takakaiuttimien liittäminen

Liitä takakaiuttimet langattomaan vastaanottimeen käyttämällä kaiutinkaapelia.

Vaihe 1. Liitä kaiutinkaapeli langattomaan vastaanotinmoduuliin. Liitä harmaa kaapeli langattoman vastaanottimen harmaaseen liittimeen ja sininen kaapeli langattoman vastaanottimen siniseen liittimeen. Liitä ydinjohto kaiuttimeen liittäessäsi kaiutinkaapelia.

Takakaiuttimen liittäminen1.

Vaihe 2. Liitä kaiutinkaapelit takakaiuttimeen. Liitä jokainen kaapeli kaapelin väriä vastaavaan liittimeen kaiuttimen takana.

Takakaiuttimen liittäminen2.

Vaihe 3. Kytke langattomaan vastaanottimeen virta ja tarkista, että sen takana oleva sininen LED-valo vilkkuu.

Huomautus: Jos LED-valo ei vilku, pidä langattoman vastaanottomoduulin takana olevaa ID SET -painiketta painettuna vähintään viisi sekuntia.

Vaihe 4. Sammuta Soundbar ja paina kaukosäätimen Ylös-painiketta, kunnes teksti ID SET tulee näkyviin Soundbar-kaiuttimen näyttöön (häviää heti).

Vaihe 5. Soundbar käynnistyy automaattisesti, kun ID SET on valmis. Tarkista, palaako langattoman vastaanotin sininen LED-valo tasaisesti. Se tarkoittaa, että yhteys on muodostettu Soundbar-kaiuttimen ja langattoman vastaanottomoduulin välille.

Vianmääritys LED-valojen avulla

LED

Tila

Kuvaus

Ratkaisu

Sininen LINK-valo

Palaa tasaisesti

Yhteys muodostettu (normaali toiminta)

-

Sininen LINK-valo

Vilkkuu

Yhteyttä palautetaan

Tarkista, että virtajohto on liitetty Soundbar-pääyksikköön oikein ja odota vähintään viisi minuuttia. Jos vilkkuminen jatkuu, yritä subwooferin liittämistä manuaalisesti.

Punainen STANDBY-valo

Palaa tasaisesti

Valmiustila (Soundbar-pääyksikkö on sammutettuna)

Tarkista, että virtajohto on liitetty Soundbar-pääyksikköön oikein.

Punainen STANDBY-valo

Palaa tasaisesti

Ei yhteyttä

Muodosta yhteys uudelleen. Katso manuaalisen liittämisen ohjeet.

Sininen ja punainen LINK- ja STANDBY-valo

Vilkkuu

Toimintahäiriö

Ota yhteys Samsung-tukeen

Huomautus:

• Jos pääyksikkö on sammutettuna, langaton subwoofer siirtyy valmiustilaan ja STANDBY-valo subwooferin takana vilkkuu useita kertoja sinisenä ja vaihtuu punaiseksi.
  • Jos käytät laitetta Soundbar-kaiuttimen lähellä laitetta, joka käyttää samaa taajuutta (5,8 GHz) kuin Soundbar-kaiutin, häiriöt voivat aiheuttaa äänen katkeamista.

Soundbar-kaiuttimen äänenvoimakkuus on liian pieni tai mykistetty. Säädä äänenvoimakkuutta.

• Jos liitettynä on ulkoinen laite (STB, Bluetooth-laite, mobiililaite jne.), säädä ulkoisen laitteen äänenvoimakkuutta.
  • Valitse television äänilähdöksi Soundbar (Samsung-televisio: Koti → Asetukset → Ääni → Äänilähtö → Soundbar).
  • Soundbar-kaiuttimen kaapeliliitäntä ei saa olla löysä. Irrota kaapeli ja liitä se uudelleen kunnolla.
  • Irrota virtajohto kokonaan, liitä se uudelleen ja kytke virta.
  • Alusta laite uudelleen.

Tarkista, että subwooferin takana oleva LED-valo palaa sinisenä. Yhdistä Soundbar ja Subwoofer uudelleen, jos valo vilkkuu sinisenä tai palaa tasaisesti punaisena.

• Ongelmia voi ilmetä, jos Soundbar-kaiuttimen ja subwooferin välissä on esineitä. Siirrä laitteet etäälle lähellä olevista esteistä.
  • Muut läheisyydessä olevat radiotaajuuslaitteet voivat häiritä yhteyttä. Pidä kaiutin etäällä kyseisistä laitteista.
  • Irrota virtapistoke ja liitä se uudelleen.

Toistamasi sisällön alkuperäinen äänenvoimakkuus voi olla pieni. Kokeile säätää subwooferin äänenvoimakkuutta.

• Tuo subwoofer lähemmäksi.

Jos Soundbar-kaiuttimen ja subwooferin välillä on esineitä, ne voivat aiheuttaa ongelmia. Aseta laitteet etäälle kyseisistä esineistä.

• Äänessä voi olla värinää tai viivettä, jos subwoofer ja Surround-kaiutin ovat liian kaukana Soundbar-kaiuttimesta. Aseta ne lähemmäksi Soundbar-kaiutinta.
  • Äänessä saattaa esiintyä värinää tai viivettä, jos Soundbar-kaiutin on lähellä instrumenttia tai sähkölaitetta, joka aiheuttaa radiotaajuushäiriöitä. Aseta Soundbar-kaiutin kauemmaksi laitteista, jotka aiheuttavat radiotaajuushäiriöitä (esim. langattomasta reitittimestä).
  • Vaihda television verkkoyhteys langattomasta yhteydestä langalliseen yhteyteen.