Päivitä Samsung Soundbar -kaiuttimen laiteohjelmisto

Samsung Soundbar Samsung-television alla

Samsung julkaisee ajoittain tärkeitä laiteohjelmiston päivityksiä Soundbar-kaiuttimiin. Päivittämällä Soundbar-laiteohjelmiston saat käyttöösi uusimmat parannukset. Jos päivitys on saatavilla ja Soundbar on Internet-yhteydessä, päivitys voidaan tehdä automaattisesti. Voit myös ladata päivityksen suoraan Samsungilta USB-laitteeseen ja ladata sen sitten Soundbar-kaiuttimeen. Tai voit päivittää Soundbar-kaiuttimen käyttämällä SmartThings-sovellusta.

Huomautus: Kaikissa Samsung Soundbar -kaiuttimissa ei ole Wi-Fi-yhteyttä. Jos Soundbar-kaiuttimessasi ei ole Wi-Fi-yhteyttä, et voi päivittää laiteohjelmistoa automaattisesti tai käyttämällä SmartThings-sovellusta.

Voit määrittää Soundbar-kaiuttimen päivittymään automaattisesti Internet-yhteydellä, kun Soundbar-kaiutin on sammutettuna. Soundbar-on pidettävä yhdistettynä Wi-Fi-verkkoon, jotta se on mahdollista. Voit määrittää Wi-Fi-yhteyden lisäämällä Soundbar-kaiuttimen mobiililaitteesi SmartThings-sovellukseen. SmartThings-sovelluksen ohjeet neuvovat Soundbar-kaiuttimen Wi-Fi-yhteyden muodostamisessa. Jos haluat lisätietoja, avaa Samsung Soundbar -kaiuttimen asennusopas ja lue kohta "Hyvä tapa yhdistää Soundbar-kaiutin (Wi-Fi)".

Televisio, Samsung Soundbar ja Wi-Fi-reititin

Huomautus: Soundbar-kaiuttimen Wi-Fi-yhteys katkeaa, jos kaiuttimen virtajohto irrotetaan tai virta katkeaa sähkökatkossa. Soundbar-kaiutin on yhdistettävä uudelleen Wi-Fi-verkkoon, kun sähkökatko on ohi tai kun virtajohto kytketään uudelleen.

Huomautus: Joissakin Soundbar-kaiuttimissa on micro-USB-liitin ja ne vaativat päivittämiseen sovittimen.

1 Päivitä Soundbar-kaiuttimen laiteohjelmisto avaamalla Samsung-latauskeskus. Voit valita tuotetyypin ja hakea Soundbar-kaiuttimesi tai valita haun mallikoodin tai nimen perusteella, jotta pääset oman Soundbar-kaiuttimesi mallin tukisivulle.
2 Valitse seuraavaksi Oppaat ja lataukset ja etsi kaiuttimesi laiteohjelmiston tiedosto. Jos laiteohjelmistoversioita on useita, valitse uusin versio. Lataa pakattu tiedosto valitsemalla Lataa ladattavan version vierestä.
3 Kun tiedosto on ladattu, etsi se tietokoneelta ja pura pakattu tiedosto.
4 Selaa kansioita, kunnes löydät tiedostot, jotka tarvitaan päivitykseen. Kopioi tai siirrä laiteohjelmistotiedostot USB-muistitikulle (varmista, että tallennustila riittää tiedostoille).

Huomautus: Älä aseta tiedostoja kansioon, kun kopioit tai siirrät ne USB-muistitikulle. Jos ne ovat kansiossa, Soundbar-kaiutin ei löydä laiteohjelmistoa.

5 Jos Soundbar-kaiutin on sammutettuna, käynnistä se käyttämällä kaukosäädintä tai Soundbar-kaiuttimen virtapainiketta.
6 Liitä seuraavaksi USB-muistitikku, joka sisältää Soundbar-kaiuttimesi laiteohjelmiston päivityksen, Soundbar-kaiuttimen USB-porttiin. Portti sijaitsee yleensä laitteen takana.
USB-muistilaite liitettynä Samsung Soundbar -kaiuttimen USB-porttiin

Huomautus: Mallistasi riippuen sinun on ehkä vaihdettava USB-lähdettä käyttämällä Soundbar-kaiuttimen lähdepainiketta.

7 Päivitys käynnistyy ja Soundbar-kaiuttimen näytössä vilkkuu päivitysteksti tai päivityksen eteneminen (%).
8 Kun päivitys on valmis, Soundbar-kaiutin sammuu.

Huomautus: Jos Soundbar-kaiuttimen päivitys ei onnistu tai sinulla on ongelmia, Samsung-tuki antaa lisäohjeita.

Huomautus: Käytä tätä menetelmää, jos et voi tehdä päivitystä USB-yhteydellä.

1 Varmista, että Soundbar-kaiutin on yhdistettynä samaan Wi-Fi-verkkoon kuin SmartThings-sovellus puhelimessasi tai tabletissasi.
2 Avaa SmartThings-sovellus puhelimesta tai tabletista ja valitse Soundbar-kaiutin, jotta pääset sen ohjausvalikkoon.
SmartThings-sovellus ja Soundbar-ohjausnäyttö avattuna mobiililaitteessa Samsung Soundbar -kaiuttimen ja television vieressä
3 Napauta näytön oikeassa yläkulmassa olevaa lisävaihtoehtokuvaketta (kolme Pystysuora pistettä).
4 Valitse Tiedot, Laiteohjelmistopäivitys ja Päivitä nyt.
5 Noudata näytössä annettavia ohjeita, kunnes päivitys on valmis.

Huomautus: Kun Soundbar on yhteydessä Internetiin, ohjelmistopäivitykset tehdään automaattisesti, vaikka Soundbar olisi sammutettuna.