Télécharger le manuel

Caractéristiques Techniques

Level On Bluetooth PRO (EO-PN920)

Type
On-Ear Headphones
Caractéristiques Sonores
  • Impédance 41 ohms
Bluetooth
  • Version Bluetooth 4.1
  • Profils bluetooth A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Portée de connexion bluetooth 10 m (It might be changed depends on Bluetooth connection mode (UHQ Audio or General Mode)) * UHQ-BT is compatible with selected devices starting from Galaxy S6 edge+ and Galaxy Note5. Customers are advised to check if their smartphone supports UHQ-BT, by visiting the product page on the Samsung official website
  • Streaming Audio Oui
  • Multipoint Oui
  • Codecs Samsung Level app. (downloadbable app.) compatibility: 1) The Samsung Level application is compatible with Samsung mobile devices running Android operating system 4.2.2 or later. Depending on your device's specifications, a partial blank screen may appear or some functions may not work on your device. 2) To use the application, ensure that the devices are connected via the Bluetooth feature.
Caractéristiques générales
  • Contrôle Bluetooth Smart Touch Control (Play / Pause, Song Movement, Volume Up / Down, Talk-In Mode (Listening ambient sound with music), Call Receiving, Call Rejection)
  • Microphone Oui
  • Contenu du coffret Carrying Pouch, Audio Cable, micro USB Cable
  • Haut-parleurs 40 mm Speakers with Dual-Layered Diaphragm (UHQ Audio Support)
Fonctions d’appel
  • Réception d’appel Oui
Batterie
  • Type Built-In Battery (Li-Ion Battery), *Battery time (Play / Talk / Standby) depends on factors such as configuration, connected mobile devices, signal strength, operating temperature, features selected, frequency of calls and voice, data and other application usage patterns.
  • Autonomie en écoute Up to 10 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 20 Hrs (Bluetooth Mode without ANC), Up to 18 Hrs (Wired Mode with ANC), Unlimited Listening Time (Wired Mode without ANC)
  • Autonomie en appel Up to 10 Hrs (Bluetooth Mode with ANC), Up to 20 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
  • Autonomie en vieille Up to 200 Hrs (Bluetooth Mode without ANC)
Connectivité
  • Prise jack 3.5mm Oui
  • Micro USB Oui
Spécifications physiques
  • Dimensions 161.9 x 184.6 x 74.1 mm
  • Poids 236 g
  • Longueur de cable 1.2 m
Couleur
Gold

Liens utiles

Autres outils logiciels et services

• Samsung Kies

Samsung Kies vous permet de connecter votre téléphone mobile à votre ordinateur.

• Transférer vos données rapidement sur votre nouveau Samsung Galaxy

Smart Switch permet de transférer les données de votre ancien téléphone sur votre Samsung Galaxy.

• Mises à jour

Mise à jour du firmware de votre smartphone via le service FOTA (Firmware Over The Air) : le moyen le plus simple pour garantir le fonctionnement optimal de votre smartphone.

• S Note

Profitez de votre ordinateur comme jamais auparavant.

Lundi au Samedi, 9h à 20h.
& 24/7 pour les produits mobiles

Au tarif national en vigueur
& 24/7 pour les produits mobiles