Hvordan kan jeg koble Jet Bot til SmartThings?

Nyt et mer komfortabelt liv med Samsungs SmartThings-app. Koble husholdningsapparater til SmartThings-appen, og administrer dem med en enkel berøring. Du kan sjekke batterinivået til apparatene gjennom SmartThings-appen uten fjernkontrollen. Du kan også stille inn den automatiske rengjøringsfunksjonen når du går ut, så vil Jet Bot varsle deg om eventuelle problemet når den returnerer til laderen. Du kan til og med se hvordan det går med husdyret.

Krav for tilkobling

samsung smartthings-liv

Sjekk enhetens operativsystem

SmartThings-appen er tilgjengelig på Android/iOS. Før du kobler smarttelefonen din til Jet Bot, så forsikre deg om at følgende krav er oppfylt.

Android

iOS

OS

Android 6.0 eller høyere

iOS 10.0 eller høyere

Type enhet

Smarttelefon, nettbrett

iPhone 6 eller høyere, iPad

Minne

2 GB eller mer

2 GB eller mer

Støttet oppløsning

1280*720(HD)

1920*1080(FHD)

2560*1440(WQHD)

1334*750

1920*1080

Kriterier for forhåndslasting av app

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Minne 2 GB eller mer

Bluetooth-profil 4.0 eller høyere

Terminal i stand til Wi-Fi-speiling

Koble smarttelefonen din til Wi-Fi-nettverket

• På smarttelefonen din: Trykk på Innstillinger > Tilkobling > Wi-Fi > Velg en ruter å koble til (skriv inn passord når du angir sikkerhet).
  • Når tilkoblingen er gjennomført, blir den valgte ruteren i det aktuelle nettverket bekreftet som Tilkoblet.

Installere SmartThings-appen

• Last ned og installer SmartThings-appen fra appbutikkene (Google Play Store, Apple App Store eller Samsung Galaxy-apper).
  • For å finne appen, bruk nøkkelordet SmartThings.

Sette opp en Samsung-konto

• Du må logge på en Samsung-konto før du kan bruke SmartThings-appen.
  • For å sette opp en Samsung-konto, kan du følge instruksjonene gitt av SmartThings-appen.
  • Eller, hvis du har en Samsung smarttelefon, kan du legge til Samsung-kontoen din når du setter opp appen på smarttelefonen din. Så vil den automatisk logge inn på Samsung-kontoen din.

Merknad:

• Alle funksjoner er tilgjengelige med en Wi-Fi-tilkobling. For å bruke SmartThings-appen og funksjonene må du derfor koble mobilen til en Wi-Fi-ruter før du endrer innstillingene.
  • Forsikre deg om at både apparatet og smarttelefonen er koblet til samme ruter.
  • Ruternavn (SSID) står på engelsk, symboler og tall (spesialtegn støttes ikke).
  • En 2,4 GHz tilkobling er nødvendig når du kobler en Jet Bot til Wi-Fi-nettverket.
  • Minst 3 Wi-Fi-nettverksantenner bør motta.

Sørg for at Jet Bot og Wi-Fi-ruteren er slått på før du starter. Deretter kobler du smarttelefonen din til Wi-Fi-nettverket og åpner deretter SmartThings-appen.

Start SmartThings-appen

Åpne SmartThings-appen Åpne SmartThings-appen

Trinn 1. Start SmartThings-appen og åpne.

Trykk på legg til enhet Trykk på legg til enhet

Trinn 2. Gå til kategorien Enhet og trykk på Legg til enhet.

velg robotvasker velg robotvasker

Trinn 3. Velg Robot cleaner (Robotstøvsuger).

trykk på samsung trykk på samsung

Trinn 4. Velg Samsung.

Velg Samsung Jet Bot Velg Samsung Jet Bot

Trinn 5. Velg Samsung Jet Bot.

Trykk på start-knappen Trykk på start-knappen

Trinn 6. Trykk på Start.

Trykk på og hold inne ladeknappen Trykk på og hold inne ladeknappen

Trinn 7. Trykk på og hold inne Recharging-knappen (Lade) på hovedskjermen på Jet Bot i mer enn 3 sekunder til du hører en pipelyd.

koble smarttelefon til Jet Bot koble smarttelefon til Jet Bot

Trinn 8. Deretter kobler smarttelefonen seg til Jet Bot.

Merknad: Det kan ta litt tid å koble enheten til Wi-Fi.

De neste trinnene avhenger av smarttelefonens operativsystem

Her er en trinnvis guide om tilkobling av Jet Bot til SmartThings-appen. Velg smarttelefonens operativsystem og følg.

velg Wi-Fi velg Wi-Fi

Trinn 9. Etter at Jet Bot lager en pipelyd, angir du informasjon om Wi-Fi.

Jet Bot er registrert til en Samsung-konto  Jet Bot er registrert til en Samsung-konto

Trinn 10. Vent til Jet Bot er registrert på Samsung-kontoen din.

Angi navnet på Jet Bot Angi navnet på Jet Bot

Trinn 11. Angi navnet på Jet Bot og trykk på Ferdig.

bekreftelsesinnstillinger for å beskytte bekreftelsesinnstillinger for å beskytte

Trinn 12. Det vil være popup-vinduer for totrinns bekreftelse for å beskytte Samsung-kontoen din. Du kan angi bekreftelsen nå eller senere. Registreringen er Complete (Fullført).

Merknad: Jet Bot har en hjemmeovervåkingsfunksjon gjennom kameraet. Derfor er totrinns sikkerhet gitt ved tilkobling til SmartThings-appen.

gå til Innstillinger gå til Innstillinger

Trinn 9. Etter at Jet Bot har laget en pipelyd, sjekker du skjermen og går til Innstillinger for å koble til Wi-Fi.

Skriv inn passordet Skriv inn passordet

Trinn 10. Skriv inn passordet 1111122222 (fem ettall og fem totall) og trykk på Join (Koble sammen).

skriv inn informasjon om Wi-Fi-nettverket skriv inn informasjon om Wi-Fi-nettverket

Trinn 11. Når enheten er koblet til Wi-Fi-nettverket, går du tilbake til SmartThings-appen.

Skriv inn passordet Skriv inn passordet

Trinn 12. Angi Wi-Fi-informasjonen slik at de to enhetene kan kobles sammen. Etter det, trykker du på Neste.

Angi navnet på Jet Bot Angi navnet på Jet Bot

Trinn 13. Angi navnet på Jet Bot og trykk på Ferdig.

jet bot registrert til en Samsung-konto jet bot registrert til en Samsung-konto

Trinn 14. Vent til Jet Bot er registrert på Samsung-kontoen din.

angi bekreftelsen angi bekreftelsen

Trinn 15. Det vil være popup-vinduer for totrinns bekreftelse for å beskytte Samsung-kontoen din. Du kan angi bekreftelsen nå eller senere.

registreringen er fullført registreringen er fullført

Trinn 16. Registreringen er Complete (Fullført).

Merknad: Jet Bot har en hjemmeovervåkingsfunksjon gjennom kameraet. Derfor er totrinns sikkerhet gitt ved tilkobling til SmartThings-appen.

Slik bruker du de forskjellige funksjonene gjennom SmartThings-appen

Finn ut mer om hvordan du fullt ut bruker Jet Bot-funksjonene med SmartThings-appen på “Hvordan kan jeg bruke Jet Bot med SmartThings”

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.