Hvordan stiller jeg inn en no-go-sone på min Jet Bot?

Samsung Jet Bot og Jet Bot AI + kan skille mellom områder som trenger rengjøring og områder som du ikke ønsker rengjort. Slik konfigurerer du en no-go-sone for din Jet Bot.

Opprette forbudte områder i hjemmet

Slik stiller du inn en no-go-sone på din Jet Bot

Du kan designere spesifikke områder du ønsker at roboten skal unngå. Disse kalles no-go-soner, og kan konfigureres av forskjellige årsaker. De kan angis for områder der din Jet Bot ofte setter seg fast i kabler, klær og barnas leker. Du kan begrense områder på grunn av husdyr. Du kan også bruke denne funksjonen til å unngå hele rom.

Basert på AI-teknologi med dyp læring og 3D-sensorer, har Jet Bot en database på mer enn 1 million bilder for å gjenkjenne forskjellige objekter. Med disse utmerkede evnene til å gjenkjenne objekter, rengjør Jet Bot rundt forskjellige objekter som møbler og hjemmeapparater så nært som mulig og unngår farlige hindringer, som husdyrenes avføring og briller. Videre kan Jet Bot velg og rengjøre i den mest optimale ruten i henhold til miljøet, basert på LiDAR-sensoren, lik den som brukes i selvkjørende biler. Med denne effektive teknologien kan du dele inn hjemmet i områder og velge disse mer detaljert.

Når du har opprettet forbudte områder, vil Jet Bot huske dem for fremtidige rengjøringsøkter slik at du ikke trenger å nullstille dem. Du kan når som helst gå inni SmartThings-appen for å opprette, slette eller juster de forbudte områdene.

Merknad:

• Denne funksjonen er tilgjengelig i SmartThings-appen og Android iOS operativsystem.
  • Vi anbefaler Android 6.0 eller høyere (minimum 2 GB RAM), iOS 10.0 eller høyere og iPhone 6 eller høyere for å bruke SmartThings-appen.
  • Denne funksjonen krever Wi-Fi-ruter og tilkobling til Wi-Fi.

Stille inn et forbudt område med SmartThings

For å bruke no-go-sone-funksjonen, må Jet Bot kartlegge hjemmet ditt i SmartThings-appen. Når Jet Bot er tilkoblet med SmartThings-appen, er det enkelt å kontrollere den med bruk av smarttelefon og nettbrett.

Trinn 1. Åpne SmartThings-appen og koble til støvsugere (Robot).

Administrer kart valgt Administrer kart valgt

Trinn 2. Gå til Manage Maps (Administrer kart).

no-go-soner valgt no-go-soner valgt

Trinn 3. Velg No-go zones (No-go-soner).

Velg no-go-sone Velg no-go-sone

Trinn 4. Trykk på den røde boksen på skjermen og dra og slipp den. Juster grensestørrelsen slik at den passer plassen. Du kan også kartlegge og soneinndele deler, som Bathroom, Entrance (Bad, inngangsparti) og mer.

legg til en no-go-sone til legg til en no-go-sone til

Trinn 5. Du kan Add other no-entry zones (Legg til en ny ingen inngang-sone) hvis du trenger det.

Merknad:

• Clean Station kan ikke angis som en no-go-sone.
  • Hvis Jet Bot ikke starter fra Clean Station eller installasjonsstedet for Clean Station er endret, kan det hende at Jet Bot rengjør no-go-soner.

Riktige steder for innstilling av no-go-soner

• Møbler som har plass på bunnen (skap, sofa, etc.)
  • Rundt en peis
  • En gulv med mindre enn 5 cm høydeforskjell (bad, veranda, etc.)
  • Teppe med fibre som er lengre enn 2,5 cm
  • Personlig område som du vil at enheten ikke skal komme inn i.

Bruke grensestrimler

Fest grensestrimlene til stedene du vil holde Jet Bot unna. Velg steder der det er fare for å falle, trinn eller møbler. Disse tapene vil hjelpe Jet Bot med å brukes på en trygg måte.

Merknad: Du kan kjøpe ytterligere grensestrimler hos et servicesenter.

Korrekt sted å plassere grensestrimler

• Plasser tapen der det er trinn som er 5 cm eller lavere.
  • Plasser tapen der dørterskelen er 1,5 cm eller høyere.
  • Unngå skyvedører, sving av døren, potter, varmeovn/peis, punkter med brann eller fuktighet.
  • Unngå steder der det er fare for å falle, som trapper, veranda eller rekkverk.
korrekte steder for grensestrimler til jet bot

Slik plasserer du grensestrimler

Plasser grensestrimler 15 cm fra punktet du vil unngå og i en “ㄷ”-fasong.

slik plasserer du grensestrimler

Merknad:

• Tilgjengelige teknologier og funksjoner kan variere avhengig av land, tjenestetilbyder, nettverksmiljø eller produkt.
  • Før du prøver apptilkoblingen, så sjekk om enhetens programvare og tilknyttede apper er oppdatert til den nyeste versjonen.
  • Mobilskjermbilder av dette innholdet kan variere avhengig av hvilken enhetsmodell du har.