Hva er forskjellen mellom Galaxy Note8 og Note9?

Note9 introduserer en rekke nye funksjoner sammen med den supersterke teknologien. Høydepunktene er blant annet den Bluetooth-aktiverte S Pen, intelligente kamerafunksjoner, forbedret lagring og et batteri som rekker hele dagen.

What is the difference between the Galaxy Note8 and Note9

Spesifikasjoner

Note8

Note9

Størrelse

162.5 x 74.8 x 8.6mm, 195g

161.9 x 76.4 x 8.8mm, 201 g

Prosessor

Octa-core Exynos 8895

(Quad 2.3GHz + Quad 1.7GHz)

Octa-core Exynos 9810

(Quad 2.7 GHz + Quad 1.7 GHz)

Skjerm

6.3” Curved Super AMOLED*

Quad HD+(2960x1440)

6.4” Curved Super AMOLED*

Quad HD+ (2960x1440)

Nettverk

LTE Cat.16**

LTE Cat.18**

S Pen

S Pen

S Pen med fjernkontroll + Bluetooth tilkobling

Kamera

Bak: Dobbeltpiksel

12MP OIS (F1.7)

+ 12MP OIS (F2.4)

Front: 8MP AF (F1.7)

Bak: Superhastighet Dobbeltpiksel

12MP OIS (F1.5/F2.4)

+ 12MP OIS (F2.4)

Front: 8MP AF (F1.7)

Lagring

64GB eller 128GB

+ Mikro SD-spor (opptil 256GB)**

+ Mikro SD-spor (opptil 512GB)**

Minne

6GB RAM

6GB RAM

eller 8GB RAM (for 512GB)

Batteri

3,300 mAh

4,000 mAh

Sikkerhet

Iris + Fingeravtrykkskanner

Iris + Fingeravtrykkskanner + Intelligent skanning

OS

Android OS 8.1.0

Android OS 8.1.0

IP-klassifisering

Vann- og støvtett (IP68)

Vann- og støvtett (IP68)

Farger

Midnattsvart, Lønnegull**

Havblå, Midnattsvart, Lavendellilla, Metallisk kobber**

* Skjerm målt diagonalt som et fullt rektangel uten å ta høyde for de avrundede hjørnene.

** Nettverk og tilgjengelige farger varierer fra land til land.

Takk for din tilbakemelding

Finner du ikke det du leter etter? Vi er her for å hjelpe

Online

Live Chat

Mandag til Fredag : 8:00 til 18:30
Lørdag : 10:00 til 14:30

Det er for tiden stor pågang hos vår Support. Vi besvarer din henvendelse så fort vi kan.

Send oss en E-post

For øyeblikket har vi lengre svarstid enn vanligvis på vår kundesupport. Vårt mål er å besvare din e-post innen 5 virkedager.

Vær oppmerksom på at vi ikke tar imot forespørsler om å bestille service eller utføre feilsøking via e-post. Vennligst kontakt oss via telefon hvis du trenger hjelp til å bestille en service eller utføre en feilsøking.
Vær oppmerksom på at du i disse tilfellene må oppgi serienummer og modellkode.

Ring

21629099* General Support

Mandag til fredag : 08.00 til 19.00 og lørdag 10.00 til 15.00

Det er for tiden mange som ringer til oss. Vi besvarer din samtale så fort vi kan.

Vær oppmerksom på at hvis du ønsker å bestille en service må du kunne oppgi serienummer og modellkode. Uten disse kan vi ikke legge inn en serviceforespørsel.