Opprette en Samsung-konto mens du konfigurerer Samsung TV-en

Gratulerer med din nye Samsung TV. Hvis du ikke har en Samsung-konto ennå, må du opprette en under det innledende oppsettet av TV-en. Alt du trenger er et telefonnummer eller en e-postadresse. Følg de raske og enkle instruksjonene i denne videoen

Opprette en Samsung-konto mens du konfigurerer Samsung TV-en Opprette en Samsung-konto mens du konfigurerer Samsung TV-en

Etter å ha fullført nettverksoppsettet under det første oppsettet, kan du sette opp Samsung-kontoen din ved å velge Start oppsett.

Bruk telefonkameraet til å skanne QR-koden på TV-en.

Trykk på Logg inn nå når popup-vinduet vises.

Trykk på Opprett konto. Du kan også i logge inn med Google for å bruke en Google-konto isteden.

Velg ønsket Google-konto fra listen for å fortsette med en Google-konto.

Sjekk listen over tilgangsforespørsler hvis du blir bedt om det. Sveip deretter til og trykk på Tillat

Følg instruksjonene på skjermen for å logge på kontoen din.

Hvis du valgte Opprett konto, trykk på Mer.

Les og godta vilkårene og betingelsene, vilkårene for bruk og personvernerklæringen for Samsung-kontoen. Trykk på Godta.

For å opprette en konto, oppgi e-postadressen din som innloggingskonto og fyll ut skjemaet. Trykk deretter på Opprett konto.

For ekstra sikkerhet kreves to-trinns bekreftelse. Brukere av ikke-Galaxy-telefoner vil kunne fullføre dette trinnet senere.

Skriv inn telefonnummeret ditt og trykk på Send.

Skriv inn koden som ble sendt til telefonen via tekstmeldingen.

Sjekk e-postinnboksen din og velg Bekreft konto på e-posten som er sendt.

Samsung-kontoen din er opprettet.

Trykk på Logg inn for å fullføre prosessen.

Du har logget inn på TV-en.

Deretter kan du registrere kredittkortet ditt. Du kan også trykke på Senere for å stoppe på dette tidspunktet.

Godta vilkårene og fullfør de resterende innstillingene i henhold til TV-skjermen.

Du kan bruke apper og smartfunksjoner når innstillingene er fullført.

Ansvarsfraskrivelse
Du trenger en Samsung-konto for å få tilgang til Smart Hub, vår nettverksbaserte smarttjeneste som inkluderer apper (som strømmetjenesteapper) og andre smarte funksjoner som er tilgjengelig via enheten din. Du må kanskje bruke en separat enhet (bærbar, stasjonær eller mobiltelefon) for å opprette eller logge på en Samsung-konto. Hvis du velger å ikke logge på en Samsung-konto, vil du bare kunne koble til eksterne enheter (som HDMI og bakkenett med bruk av antennetunere).

Bildene som brukes i videoen kan avvike fra enhetene dine, avhengig av modell eller geografisk område