Slik bruker du intelligent modus på Samsung QLED TV-er

Smart TV-er blir stadig smartere. Intelligent modus får TV-en til å gjenkjenne posisjonen sin i rommet og overvåker bruksmønstrene dine for en perfekt visningsopplevelse.

Funksjoner i intelligent modus

Intelligent modus forbedrer visningsopplevelsen din ved å gjenkjenne innholdet, bruksmønsteret og miljøet rundt TV-en. Takket være AI-teknologien vil intelligent modus automatisk justere innstillingene dine, enten du nyter en actionfilm på en solrik morgen eller skrekkfilmer i mørket. Det er fire alternativer for intelligent modus som følger.

Intelligent modus-dekor
  • Adaptivt bilde: Optimaliserer lysstyrken og gir den beste bildekvaliteten i sanntid basert på lysnivået i rommet og innholdet.
  • Adaptiv stemmeforsterker: Analyserer omgivelsesstøyen og gir optimal lyd avhengig av støyen.
  • Adaptiv lyd+: Gir optimal lydkvalitet ved å analysere visningsområdet og de akustiske komponentene i innholdet.
  • Adaptivt volum: Analyserer volumforbrukerloggen din etter tidsperiode for automatisk å justere volumet når du bruker en app eller bytter til en ekstern inngangskilde.
  • Merk:
  • Alternativene er bare tilgjengelige når lydutgangen på TV-en er satt til TV-høyttaler, bortsett fra Adaptivt bilde.
  • Volumet eller skjermens lysstyrke kan justeres i henhold til støyen og lysstyrken i omgivelsene. Hvis du ikke vil ha dette, slår du den ganske enkelt av.

Slik konfigureres Intelligent modus

Du kan slå hver funksjon i intelligent modus på og av. Følg trinnene under for å konfigurere intelligent modus på TV-en din.

Trinn 1. Trykk på Hjem-knappen på fjernkontrollen, og velg deretter Settings (Innstillinger).

Innstilling for intelligent modus 01
  • Trinn 2. Gå ned til Generelt og velg Innstillinger for intelligent modus.
Innstilling for intelligent modus 02
  • Trinn 3. Velg alternativet du ønsker å aktivere.
Innstilling for intelligent modus 03
  • Merk:
  • Intelligent modus støttes bare i QLED TV (bortsett fra Q6-serien), The Frame, The Serif og The Sero.
  • Forsikre deg om at blokkeringer fjernes fra sensoren, som vanligvis er plassert på forsiden av TV-en.
  • Enhetsskjermbilder og menyen er bare et eksempel på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.