Slik bruker du portrettmodusen til The Sero

Samsung The Sero TV tilbyr portrettmodus slik at du kan nyte mobilinnholdet ditt riktig og endre romatmosfæren med forskjellige innhold i portrettmodus. Vi har en detaljert veiledning for bruk av portrettmodus nedenfor.

Bytt fra landskapsmodus til portrettmodus

Det er tre måter å bytte The Sero fra liggende modus til portrettmodus. Du kan bruke den medfølgende fjernkontrollen, Bixby Voice eller SmartThings-appen koblet til The Sero. Velg én av de tre metodene som passer best for deg, og prøv den.

• Metode 1. Trykk på rotasjonsknappen på Samsung Smart Remote.
  • Metode 2. Trykk på Bixby-knappen på Samsung Smart Remote og si «Portrait Mode» (Portrettmodus) eller «Rotate vertically» (Roter vertikalt).
  • Metode 3. I SmartThings-appen velger du The Sero, trykker på TV-kontroll og deretter på rotasjonsknappen.
The Sero TV roterer

Merk: Når skjermen byttes fra liggende til stående modus, spilles innholdet i midten og størrelsen varierer avhengig av størrelsesforholdet.

Slik stiller du inn innholdet i portrettmodus

Du kan velge forskjellige typer innhold for portrettmodus: Klokke, Plakat, Mitt bilde, Cinemagraph og Lydvegg. Disse funksjonene får The Sero til å smelte sømløst inn i rommet ditt. Du kan forandre rommets atmosfære med én av fem moduser.

Bruk av fjernkontrollen

Trinn 1. Trykk på Select-knappen på innholdsskjermen bare for portrettmodus.

Trinn 2. Gå til venstre eller høyre for å endre innholdskategorien.

Trinn 3. Gå til ønsket innholdskategori og gå opp eller ned for å velge.

Bruk av SmartThings-appen

Trinn 1. I SmartThings-appen trykker du The Sero og deretter portrettmodus.

Trinn 2. Velg innholdskategori, velg ønsket innhold, og trykk deretter på Vis på The Sero-knappen på skjermen.

Merk:

• Portrettmodus vil kanskje ikke være støttet avhengig av appen, og det oppgitte innholdet vil bli oppdatert i fremtiden.
  • Enhetsskjermbilder og menyen er bare et eksempel på engelsk, men de er også tilgjengelige på ditt språk.