Kan ikke bruke apper fra Samsung TV Smart Hub Home

En Samsung Smart TV som viser velkomstskjermbildet: Start Smart-huben din! Skjerm

Fra 2023 trenger du for Samsung Smart TV-er og -smartskjermer en Samsung-konto for å få tilgang til Smart Hub, vår nettverksbaserte smarttjeneste som inkluderer apper (som strømmetjenesteapper) og andre smarte funksjoner som er tilgjengelig via enheten din. Du må kanskje bruke en separat enhet (bærbar, stasjonær eller mobiltelefon) for å opprette eller logge på en Samsung-konto. Hvis du velger å ikke logge på en Samsung-konto, vil du bare kunne koble til eksterne enheter (som HDMI og bakkenett med bruk av antennetunere). Dessuten vil ikke TV-en din kunne bruke Smart Hub-apper. Dette inkluderer apper som Netflix og YouTube, samt Samsung-tjenester som Samsung Health. For å løse dette problemet må du logge på Samsung-kontoen din og godta vilkårene og betingelsene på Smart TV-en.

Merk: Funksjonene og bildene som vises kan avvike fra enhetene dine, avhengig av modell eller geografisk område.

Ulike programmer og alternativer som vises på startskjermen til en Samsung Smart TV

Når du logger på Samsung-kontoen din, kan du dra nytte av ulike tjenester og funksjoner, for eksempel:

• Se filmer eller dramaer med TV-apper
  • Se ulike kanaler som nyheter og underholdning på Samsung TV Plus
  • Innholdsanbefalinger som er skreddersydd basert på dine preferanser
  • Styre enheter med SmartThings-appen
  • Bruke Samsung-tjenester som App Store og programvareoppdateringer
  • Laste ned hundrevis av gratis apper og mottar automatiske oppdateringer fra App Store
  • Søke etter innhold med Bixby-stemmekommandoer

Merk: Noen funksjoner og tjenester kan variere avhengig av enhet, modell og land.

Du kan logge inn eller opprette en Samsung-konto under oppstartsoppsettet til Samsung-TV-en din. Hvis du hoppet over det under det første oppsettet ved å velge Senere i kontotrinnet, kan du registrere kontoen din på Smart Hub Home når TV-en er konfigurert.

1 For å begynne, navigerer du til Smart Hub Home, og velger deretter Konfigurer nå.
En Samsung Smart TV som viser velkomstskjermbildet: Start Smart-huben din! Skjerm
2 Bruk telefonkameraet til å skanne QR-koden på TV-en.

Merk: Hvis du hoppet over nettverksoppsettet under det første oppsettet, kan du registrere Samsung-kontoen din etter at du har satt opp nettverket.

En QR-kode for Samsung-konto på en Samsung Smart TV, ved siden av den samme QR-koden på en Galaxy-telefon
3 Følg instruksjonene på telefonskjermen for å enten logge på kontoen din eller opprette en ny konto.
En QR-kode for Samsung-konto på en Samsung Smart TV, ved siden av påloggingsskjermen for Samsung-kontoen på en Galaxy-telefon
  • Hvis du allerede har en Samsung-konto, kan du logge på TV-en ved å skrive inn e-post og passord på telefonen.
  • Hvis du har en Galaxy-telefon som er logget på Samsung-kontoen din, kan du logge på TV-en med samme Samsung-konto. For å gjøre det, trykk på popup-vinduet som vises når du skanner QR-koden.
  • Hvis du ikke har en Samsung-konto, kan du opprette en ny konto eller logge på TV-en med Google-kontoen din.

Notes:

• Minimumsalderen for å registrere en Samsung-konto kan variere fra land til land.
4 Etter å ha logget på Samsung-kontoen din, må du fullføre de gjenværende konfigurasjonstrinnene. Du må godta Samsungs vilkår og betingelser. Hvis du hopper over trinnet for vilkår og betingelser selv når du er logget på Samsung-kontoen din, vil du bli logget ut av Samsung-kontoen din.
En Samsung Smart TV viser Smart Hub-startskjermen
5 Når oppsettet er fullført, kan du bruke TV-ens Smart Hub-apper.
En Samsung Smart TV wom viser Smart Hub-startskjermen

Hvis du har en Samsung-konto, men ikke har koblet den til Smart-TV-en under det innledende oppsettet, kan du også logge på fra TV-skjermen med fjernkontrollen.

1 For å begynne navigerer du til Smart Hub Home, og velger deretter Konfigurer nå.
En Samsung Smart TV som viser velkomstskjermbildet: Start Smart-huben din! Skjerm
2 Velg Fjernkontroll.
Ulike alternativer for å logge på en Samsung-konto vises på en Samsung Smart TV

Merk: Les avsnittet ovenfor for å finne ut hvordan du logger på eller oppretter en Samsung-konto med en mobil enhet. Hvis du hoppet over nettverksoppsettet under det første oppsettet, kan du registrere Samsung-kontoen din etter at du har satt opp nettverket.

3 Angi Samsung-innloggingsopplysningene dine.
Inloggingen med fjernkontrollen vises på en Samsung Smart TV ved siden av en hånd som holder en fjernkontroll
4 Fortsett deretter med totrinnsverifisering. Velg Send kode for å verifisere identiteten din.
5 Deretter skriver du inn koden du mottar Velg Verifiser.

Merk: Samsung-kontoen din gir ekstra sikkerhet med totrinnsverifisering. Du kan gjøre endringer eller legge til et telefonnummer på Samsungs kontonettside.

6 Etter å ha logget på Samsung-kontoen din, må du fullføre de gjenværende konfigurasjonstrinnene. Du må godta Samsungs vilkår og betingelser. Hvis du hopper over trinnet for vilkår og betingelser selv når du er logget på Samsung-kontoen din, vil du bli logget ut av Samsung-kontoen din.
En Samsung Smart TV viser Smart Hub-startskjermen
7 Når oppsettet er fullført, kan du bruke TV-ens Smart Hub-apper.
En Samsung Smart TV viser Smart Hub-hjemmeskjermen