Slik finner du PIN-koden

En PIN-kode (personlig identifikasjonsnummer) er et spesifikt passord for å få tilgang til Smart-TV og blir brukt til forskjellige funksjoner, som å installere og bruke apper. Du kan endre PIN-koden eller nullstille den hvis du har glemt den. Se følgende veiledning for hvordan du nullstiller eller endrer PIN-koden din:

Hva er standard PIN-kode?

Standard PIN-kode er 0000. Du kan endre eller nullstille PIN-koden tilsvarende.

Bilde av person som ser på samsung TV

Vil du begrense barnas tilgang til Samsung Smart-TV? Følg trinnene nedenfor for å endre PIN-koden.

Trinn 1. På fjernkontrollen trykker du på Hjem-knappen og bruker retningsputen til å bla til Innstillinger-menyen.

Trinn 2. Velg Generelt > System Manager (Systemadministrator) > Change PIN (Endre PIN)

Endre PIN valgt i systemadministrator

Trinn 3. Når du blir bedt om PIN-kode, trykker du på Nummer-knappen med bruk av fjernkontrollen.

Trinn 4. Når PIN-skjermen åpnes, bruker du retningsputen til å angi valgt firesifret PIN-kode.

Retningspute vist

Trinn 5. Angi ønsket firesifret PIN-kode.

Bekreft PIN-koden og trykk på Velg-knappen.

Den nye PIN-koden er nå angitt.

Endre PIN-vinduet vist

Merknad: Hvis TV-tastaturet ikke vises, må du forsikre deg om at fjernkontrollen er sammenkoblet med TV-en ved å holde inne Retur- og Spill/Pause-knappene i minst 3 sekunder eller til det vises en melding på TV-en som indikerer at fjernkontrollen nå er tilkoblet.

Har du glemt PIN-koden?

Hvis du har gjort det, kan du følge denne veiledningen for å nullstille PIN-koden.

Alternativ 1. Med en Samsung Smart-fjernkontroll eller fjernkontroll

Trinn 1. Slå på TV-en og trykk deretter på Volum-knappen.

Trinn 2. Trykk på +-knappen for å øke volumet, og trykk deretter på Retur-knappen.

Trinn 3. Trykk på -knappen for å redusere volumet, og trykk deretter på Retur-knappen.

Trinn 4. Trykk på +-knappen igjen, og trykk deretter på Retur-knappen. Da skal PIN-koden være nullstilt til 0000.

+ og Retur-knappen valgt på TV-fjernkontrollen

Alternativ 2. Med en standard fjernkontroll

Trinn 1. Slå på TV-en og trykk deretter på Mute-knappen (Dempe).

Trinn 2. Trykk på +-knappen, og trykk deretter på Retur-knappen.

Trinn 3. Trykk på - -knappen, og trykk deretter på Retur-knappen.

Trinn 4. Trykk på +-knappen igjen, og trykk deretter på Retur-knappen. Da skal PIN-koden være nullstilt til 0000.

Volum og Retur-knappen valgt på TV-fjernkontrollen

TV-ens standard PIN-kode vil igjen være stilt til 0000.

Merknad:

• Hvis du har problemer med Samsung Smart-TV bør du alltid se om det er noen tilgjengelige programvareoppdateringer, ettersom disse kan inneholde en løsning på problemet.
  • Skjermbildene og menyene på enheten kan variere avhengig av enhetsmodell og programvareversjon.