Slik kobler du Xbox One X og serie X til TV-en din

Du kan få en mer spennende opplevelse ved å bruke de riktige innstillingene til å forbedre bildet, fargen og lydkvaliteten på din Samsung TV og dine nye spill. Følg trinnene nedenfor for å koble til og sette opp din Xbox og Samsung TV.

Koble din Xbox til din TV

Trinn 1. Koble strømkabelen til strømkabelporten på konsollen (markert med en enkelt opphøyd prikk), og koble deretter strømkabelen inn i et strømuttak.

Xbox tilkoble 1.

Trinn 2. Koble HDMI-kabelen inn i HDMI OUT-porten på konsollen (markert med en enkelt opphøyd strek) og koble deretter den andre enden av HDMI-kabelen inn i hvilken som helst HDMI IN-port på din Samsung TV. Du kan få den beste 4K 120 Hz spillopplevelsen når HDMI-kabelen er koblet til HDMI IN 4-porten med et spillikon.

Xbox tilkoble 2.

Merknad: Støtte til 4K 120 Hz kan variere avhengig av modellen.

Trinn 3. Trykk på Hjem-knappen på din TVs fjernkontroll, og velg deretter din Xbox (spillkonsoll) på kildemenyen. Trykk på Hjem-knappen på TV-ens fjernkontroll, og velg deretter din Xbox (spillkonsoll) på kildemenyen.

Xbox tilkoble 3.

Merknad: Visse modeller kan ha ulike tilkoblingsmetoder mellom spillkonsollen og TV-en.

Når TV-en din er 4K UHD, oppdager Xbox One X det automatisk og spør om du vil slå på 4K. Hvis du imidlertid i starten overså eller hoppet over dette popup-vinduet, kan du aktivere 4K manuelt.

Xbox hdr-innstillinger.

Trinn 1. Trykk på Xbox-knappen på kontrolleren for å åpne Xbox-veiledningen. Gå til fanen Innstillinger, og velg deretter Skjerm & lyd.

Trinn 2. Velg Videoutgang, og velg deretter Video fidelity & overscan. Bekreft at Oppdag automatisk er valgt. Hvis ikke, velg det.

Trinn 3. Velg videomoduser i fanen Skjerm og lyd.

Trinn 4. For å aktivere HDR, kryss av i boksene for Tillat 4K og Tillat HDR.

Hvis TV-en din ikke aktiverer inngangssignal pluss-innstillingene automatisk når den er koblet til spillkonsollen, kan du slå på innstillingene manuelt med følgende trinn.

Trinn 1. Gå til Innstillinger på TV-en din.

Inngangssignal-innstillinger 1.

Trinn 2. Velg Generelt, og velg deretter Ekstern enhetsadministrasjon.

Inngangssignal innstillinger 2.

Trinn 3. Velg inngangssignal pluss (Input Signal Plus).

Inngangssignal innstillinger 3.

Trinn 4. Velg HDMI-porten som din Xbox er koblet til.

Inngangssignal innstillinger 4.

Merknad: HDMI UHD farge betyr Input Signal Plus-innstilling for modeller før 2018.

Merknad:

• Sørg for at HDMI UHD-farge er aktivert på TV-en din; ellers vil din Xbox One X ikke gjenkjenne 4K-funksjonaliteten.
  • Enhetens skjermbilder og meny er bare et eksempel på engelsk. De er også tilgjengelige på ditt lands språk.