LSP7T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom

LSP7T The Premiere Smart 4K UHD Projektor sa ultrakratkim dometom

SP-LSP7TFAXXH

 • Tehnologija lasera
  Tehnologija lasera
 • Moćan zvuk
  Moćan zvuk
 • ㅤㅤㅤ
  Ultrakratko bacanje
 • Više načina da uživaš uz Premiere
  Pametan TV doživljaj

* Slike su simulirane i imaju samo ilustrativnu svrhu. Specifikacije grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) koje ne utiču na performanse proizvoda mogu biti izmenjene bez prethodne najave. * Stvarni izgled proizvoda može se razlikovati od prikazanog. Pogledajte našu galeriju proizvoda. * Laserski projektor može se koristiti za projekciju sadržaja na ravnom belom ili svetlom jednobojnom zidu bez postavljanja dodatnog ekrana. Za još optimizovanije iskustvo preporučuje se korišćenje ekrana namenjenih projektorima sa ultrakratkim bacanjem.

Ultravisoka rezolucija koju prati vrhunska tehnologija lasera

Tehnologija lasera

Premiere koristi laserski izvor svetlosti da bi doživljaj gledanja u kući bio jednako dramatičan kao onaj u bioskopu. Dobićeš boje koje su precizne i superioran opseg boja, ali i izuzetnu osvetljenost na maksimalnih 120 inča projektovane površine. Na njemu možeš gledati čak i HDR10+ sadržaj.

* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.

Upravo kreće! Veće i bolje

Veliki ekran u 4K rezoluciji

Spremi se za potpuno novo iskustvo u kućnom bioskopu. Bez obzira gde sediš, široki ekran od 120 inča uvlači te u sebe kao nijedan drugi, dok kristalna 4K rezolucija pred tvoje oči stavlja neverovatno oštru sliku i optimizovan prikaz boja kakav i zaslužuješ. Da vidiš svaku suptilnost na sceni.

Detalji čak i u svetloj sobi

2200 ANSI Lumen

Sa 2200 lumena osvetljenosti, imaćeš svu svetlost koja ti je potrebna za uživanje u bilo kakvom sadržaju. Da vidiš detalje čak i ako gledaš po danu i bez spuštenih roletni.

* Podaci su dobijeni na osnovu Samsung internog ispitivanja.

Pravi bioskopski kvalitet

FILMMAKER MODE™

FILMMAKER MODE™ je prvi takav režim kod projektora. On ti daje priliku da film vidiš baš onako kako ga je režiser i zamislio.

* FILMMAKER MODE™ logo je zaštitni znak kompanije UHD Alliance, Inc.

Da potpuno uroniš u zvuk koji ispunjava sav prostor

Moćan zvuk

Sa snagom od 30 vati ugrađenom u 2.2ch sistem imaćeš neverovatan bioskopski kvalitet zvuka, tačno onakav kakav i treba da prati nestvarno imerzivni vizuelni doživljaj slike Premiere projektora.

Savršeno se stapa sa tvojim prostorom

Svojom kompaktnom veličinom Premiere projektor štedi tvoj prostor. Obeležava ga vrhunska izrada kojom je postignuta jednostavnost i zaobljenost kako bi se željeni stil prostora istakao.

Sloboda u organizaciji prostora

Ultrakratko bacanje

Postavljanje projektora je sada potpuno lagano. Premiere projektor se može postaviti sasvim blizu zida, a i dalje će projektovati ogromnu sliku. Zahvaljujući posebnim ugrađenim senzorima u svojoj blizini može prepoznati decu i automatski smanjiti osvetljenost kako bi zaštitio njihove oči. Ultrakratko bacanje, ultraneverovatan doživljaj.

* Prikazano slovo „A” na donjoj slici odnosi se na veličinu slike koju projektuje Premiere, mereno dijagonalno, od ugla do ugla.

Samo ga postavi pored zida

Instalacija bez muke

Prestani da gledaš ka plafonu. Ovaj projektor je napravljen tako da stoji tačno ispred zida, pa su instalacija i uključivanje vrlo jednostavni. A kada ga uključiš, shvatićeš koliko je lako podesiti veličinu željene površine za projekciju.

Elegantno minimalistički

Kompaktan i zaobljen dizajn

Sve moćne karakteristike koje su ti potrebne u kompaktnom, elegantno zaobljenom dizajnu koji izgleda divno iz svakog ugla. Zbog svoje tekstilne završne obloge vrhunskog kvaliteta, savršeno se uklapa u tvoj enterijer i daje mu elegantnu minimalističku notu.

Uživaj u gledanju sadržaja bez postavljenog ekrana

Ekrani namenjeni projekciji mogu ti pružiti živopisniji kvalitet slike, ali ti sada zaista više nisu potrebni. Samo ga postavi i uživaj u slici na običnom belom zidu. Savršen je za one koji žele jednostavnost u svom prostoru.

Više načina da uživaš uz Premiere

Pametan TV doživljaj

Imaćeš i odličnu Smart uslugu po kojoj su Samsung televizori i poznati, sa odličnim korisničkim interfejsom i iskustvom. A za razliku od konvencionalnih projektora sa lampom, ovaj je spreman za projekciju odmah.

* Smart usluge i GUI (Grafički korisnički interfejs) mogu se razlikovati po modelima, regionima, jezicima, mobilnim uređajima ili TV proizvodu. * Za podešavanja televizora potrebno je imati Samsung nalog. * Stvarno iskustvo korisnika može varirati.* Moguće je da neke karakteristike i funkcije povezanih uređaja ne budu podržane ili da njihova upotreba bude ograničena.

Spreman za striming

OTT usluga

Premiere je već spreman i striming može da počne. Strimuj sve ono što najviše voliš, YouTube, Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ i sve ostalo.

Spreman za striming Spreman za striming

* Raspoloživost usluga u okviru Smart service usluge može varirati u zavisnosti od regiona.* Pretplata za OTT uslugu kupuje se odvojeno.* TV mora biti povezan na mrežu.

AirPlay 2

Sa instaliranom AirPlay 2 aplikacijom bez problema možeš puštati filmove, emisije, muziku ili fotografije direktno na Premier projektoru sa svog iPhone, iPad ili Mac uređaja.

* Funkcije AirPlay 2 aplikacije dostupne su na svim 2020 i novijim Samsung pametnim televizorima. * Za AirPlay 2 aplikaciju neophodan je iOS 12.3 ili noviji, ili macOS 10.14.5 ili noviji. * Gledaj Little Voice uz Apple TV+ pretplatu.

Samo dodirni da preslikaš

Tap View

Običan dodir je dovoljan da sadržaj tvog pametnog telefona bude prenet na ekran. Samo dodirni Premiere projektor svojim telefonom i on će automatski preslikati ono što gledaš ili slušaš.

* Samo kompatibilni uređaji. Pogledati specifikacije proizvoda ili stranicu za podršku. * Ova usluga funkcioniše samo kada su Premiere projektor i mobilni uređaj uključeni.

Pobeđuj više, uz više kontrole

Game Enhancer

Kreni da igraš na vreme. Game Enhancer prilagođava postavke na način koji ti obezbeđuje pobedu.

* Dostupnost opcije može varirati u zavisnosti od konzole za igrice. * Dostupnost opcije može varirati u zavisnosti od veličine proizvoda.

Specifikacije

 • Proizvod Projektor
 • Projekcioni sistem 3840 x 2160
 • Serija 7
 • Tip izvora svetlosti Jedan laser

Recenzije

Podrška

Pronađite odgovore na pitanje koje imate o proizvodu

Korisnička podrška za proizvode Pogledajte dodatni sadržaj
Chat uživo Započni chat
Priručnik za korisnike i sadržaj za preuzimanje
 • Quick Setup Guide
  ENGLESKI, АЛБАНСКИ, BUGARSKI, HRVATSKI, ЧЕШКА, ESTONSKI, GRČKI, MAĐARSKI, LETONSKI, LITVANSKI, MAKEDONSKI, POLJSKI, RUMUNSKI, SRPSKI, СЛОВАЧКИ, SLOVENAČKI
 • User Manual
  ENGLESKI, АЛБАНСКИ, BUGARSKI, HRVATSKI, ЧЕШКА, ESTONSKI, GRČKI, MAĐARSKI, LETONSKI, LITVANSKI, MAKEDONSKI, POLJSKI, RUMUNSKI, SRPSKI, СЛОВАЧКИ, SLOVENAČKI
 • e-Manual
  HRVATSKI
 • e-Manual
  ENGLESKI
Pogledajte dodatni sadržaj

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Boja : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
Од {{model.prices.monthlyPrice}} / месец за {{model.prices.months}} мес
ili {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
 • {{summary.title}}

  {{summary.value}}{{summary.unit}}

 • {{summary.title}}

Uporedi modele

Usporedite sa sličnim predmetima

NEDAVNO GLEDANO

From $159.00/mo or $125,900.500
$1,000.00 Save $1,000.00