Om Galaxy SmartTag+

Galaxy SmartTag+ kan fästas på dina nycklar, plånböcker och andra personliga föremål för att hjälpa dig hålla reda på var du lämnade dem. Följ bara aviseringsljudet eller använd den (AR-aktiverade) "Hitta med kameran"-funktionen.

Galaxy SmartTag+ på en resväska.

Andra Galaxy-enheter kan hjälpa dig att hitta en SmartTag+. När din SmartTag+ hittas av andra Galaxy-enheter kommer du att få en avisering som berättar ungefär var din SmartTag+ finns med funktionen "Meddela mig när den hittas".

För att ansluta din SmartTag behöver du en Samsung Galaxy mobilenhet som du kan installera SmartThings-appen på. SmartTag är kompatibel med Samsung Android OS 8.0eller senare. Andra Android-enheter och iOS-enheter stöds inte.

För att använda funktionen "Hitta med kameran" med SmartTag+ behöver du en Galaxy Mobilenhet med Android 11 eller senare och stöd för UWB (Ultra Wideband)

Egenskaper för Galaxy SmartTag+

• Håll koll på dina saker: nycklar, husdjur och väskor.
  • Hitta dina ägodelar med hjälp av Galaxy Find Network utan GPS (Offline Finding).
  • Hitta dina enheter med hjälp av aviseringsljud.
  • Upp till 100-130 dagar batteritid.
  • IP52-klassad,damm- och fuktskydd.
  • AR Sökning (UWB).

Obs: Anslut och spåra enheter utan att prenumerera hos din tjänsteleverantör (inga extra serviceavgifter tillkommer).

Galaxy SmartTag+ specifikationer

Description of the characteristics of the Galaxy SmartTag+ and Galaxy SmartTag.

Division

Galaxy SmartTag+
(ET-T7300)

Galaxy SmartTag

(ET-T5300)

Produktens mått (LxBxD)

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

3,91 x 3,91 x 0,99 cm

Produktens vikt

13 gram

13 gram

Minne/RAM

512KByte/128KByte

512KByte/128KByte

Bluetooth® Profiler

5.0 (BLE Endast)

5.0 (BLE Endast)

GPS

Batteri

Utbytbar CR2032

Utbytbar CR2032

Vattentäthet

IPS2

IPS2

Knappar

1 knapp

1 knapp