Hur du ansluter din Galaxy SmartTag till din telefon

Jag vill ansluta min Galaxy SmartTag men jag kan inte se den i Bluetooth-anslutningsinställningarna på min telefon.

SmartTag Bluetooth anslutning.

Om din enhet inte visas i dina Bluetooth-anslutningsinställningar i din telefon kan du:

• Bekräfta att enheten du försöker ansluta till kan hittas och anslutas till.
  • Säkerställ att enheten du försöker ansluta till finns inom räckvidden (120m, maximal Bluetoothräckvidd) för din telefon.
  • Återställ enheten och prova igen.

Om du fortfarande inte kan se enheten efter att du har följt dessa steg kan du prova följande.

Anslut din produkt till en Galaxy-enhet

1 Tryck på knappen på din SmartTag, detta kommer att slå på taggen och avge ett aviseringsljud.

Obs: Om din Galaxy SmartTag/SmartTag+ inte svarar.

1. Om du inte hör ett aviseringsljud när du trycker på knappen på SmartTag kan du ta bort batteriet.
  2. Med batteriet borttaget, vänta 20 minuter, låt eventuell restström inuti taggen försvinna.
  3. Ersätt batteriet mot ett nytt CR2032-batteri och stäng höljet.
  4. SmartTag/SmartTag+ kommer att avge ett aviseringsljud och aktiveras inom 2 till 3 minuter.

Obs: Om du upplever problem med batteriet när du utför SmartTag/SmartTag+ firmware-uppgraderingar, kan du behöva byta ut batteriet med samma procedur.

2 Öppna SmartThings-appen i din Galaxy-enhet. Om du inte använder den senaste versionen av SmartThings-appen, uppdatera om det behövs.
3 När ett popup-fönster "Enhet hittades" visas, välj "Lägg till nu". Om du inte ser det här popup-fönstret, tryck på +-knappen > Enhet > Tagg/spårare.
4 Följ anvisningarna på skärmen för att slutföra anslutningen. När anslutningen är klar kommer du att se produkten i enhetslistan i SmartThings-appen.
5 Lägg till och registrera dina produkter genom att trycka på SmartThings Find i SmartThings-appen

När nedladdningen är klar kommer produktens aktuella platsvisas på kartan.

Steg 1. Skärm för att öppna SmartThings-appen på din Galaxy-enhet. Steg 1. Skärm för att öppna SmartThings-appen på din Galaxy-enhet.

Steg 1. Öppna Smart things-appen

Steg 2. Popup-fönstret "Enhet hittades" visas, välj "Lägg till nu". Steg 2. Popup-fönstret "Enhet hittades" visas, välj "Lägg till nu".

Steg 2. Välj “Lägg till nu”

Steg 3. Välj ¨Godkänn ¨ för att använda denna enhet. Steg 3. Välj ¨Godkänn ¨ för att använda denna enhet.

Steg 3. Välj “Godkänn” för att använda enheten.

Steg 4. ansluter till din SmartTag+. Håll din telefon eller surfplatta nära din tagg. Steg 4. ansluter till din SmartTag+. Håll din telefon eller surfplatta nära din tagg.

Steg 4. Ansluter till SmartTag+

Steg 5. Bild av anvisningar om hur du registrerar SmartTag+ på ditt Samsung-konto. Steg 5. Bild av anvisningar om hur du registrerar SmartTag+ på ditt Samsung-konto.

Steg 5. Din SmartTag+ registreras

Steg 6. Anslutningen lyckades. Steg 6. Anslutningen lyckades.

Steg 6. Anslutningen lyckades