Hur du ansluter Bluetooth-enheter till din telefon med SmartThings

Bluetoothenheter är bekväma och lättare att använda med SmartThings och kompatibla enheter, såsom hörlurar och högtalare som enkelt ansluter med SmartThings appen i din telefon.

För enklare användandeförblirparkopplade enheter anslutna till din telefon även om du lämnar SmartThings.

Anslut Bluetooth enheter till din telefone med SmartThings.

Med SmartThings appen kan du övervaka och kontrollera dina enheter direkt med din telefon. Oavsett om du har glömt att stäng av TV:n innan du gick hemifrån på morgonen eller om du vill slå på lamporna automatisktpå kvällen när du kommer hem hjälper SmartThings till. Följ dessa steg för att njuta av alla fördelarr av att ansluta ditt hem:

Med hjälp av din Galaxy telefon

1 Först, se till att enheten du vill ansluta ärsökbar.
2 Öppna sedanSmartThings appen i din telefon.
3 Tryck på fliken Enheter, tryck på Lägg till (plus tecken), och tryck sedan på Lägg till enhet.
4 Tryck på Skanna och alla tillgängliga enheterbör visas under Tillgängliga enheter.
5 Välj enheten och följ anvisningar på skärmen för att parkoppla och ställa in din Bluetoothenhet.
Skanna efter enheter i närheten med SmartThings appen.

Med hjälp av din iPhone

1 Se till att Bluetoothenheten är i parkopplingsläge.
2 Navigera sedan till och öppna SmartThings appen i din telefon.
3 Tryck på fliken Enheter och tryck sedanpå Lägga till (plus tecken).
4 Tryck på Skana närheten och alla enheter som är tillgängliga kommer att visas under Tillgängliga enheter.
5 Tryck på enheten och följ anvisningarna på skärmen för att parkoppla och ställa indin Bluetoothenhet.
Skanna närheten med SmartThings appen i en iPhone.

Anslutna Bluetoothenheter kan hittas i Enhetspanelen.

I din Galaxy telefon

Svep ned från skärmens ovansida med två fingrar för att öppna Snabbinställningspanelen och tryck på Enheter. Tryck på din önskade Bluetoothenhet för att se dess tillgängliga inställningar eller anslut den igen om den inte är parkopplad. Denna panel är endast tillgänglig på telefoner som kör Android 10 eller senare.

Enheter på SnabbInställningspanelen.

I din iPhone

Navigera och öppna Inställningar. Sedan tryck på fliken Bluetooths. Enheter som är parkopplade eller varit parkopplade tidigare kommer att visasi denna vy. Om enheten inte är parkopplad kan du se till att Bluetooth är aktiverat och tryck sedanpå din önskade enhet för att ansluta den. Du kan också trycka på info-ikonen till höger om enheten för ytterligare inställningar.

Regel vid Bluetooth i en iPhone.