Använda nya widgetar för Galaxy Buds Pro

Widgetar är praktiska när du vill se information om appen och kontrollera vissa funktioner. Du kan lägga till widgetar för dina Galaxy Buds Pro och kontrollera hörlurarna på ett enkelt sätt.

Innan du prövar de rekommenderade lösningarna nedan ska du kontrollera att din enhets programvara och de relaterade apparna är uppdaterade till den senaste versionen. Uppdatera din mobila enhets programvara i följande ordning.

Steg 1. Gå till Inställningar > Programvaruuppdatering.

Steg 2. Tryck på Hämta och installera.

Steg 3. Följ instruktionerna på skärmen.

Enkel, direkt tillgång till Galaxy Buds Pro-kontrollerna

Widgetarna på din startskärm hjälper dig att hålla koll på vissa saker när du använder Galaxy Buds Pro. Du kan snabbt se hörlurarnas batteristatus och växla mellan aktiv brusreducering, läget för bakgrundsljud och inaktivering direkt från widgeten.

Galaxy Buds Pro-widgetar på startskärmen

Lägga till Galaxy Buds Pro-widgetar

Kontrollera först att du har parkopplat dina Galaxy Buds Pro med en kompatibel smarttelefon och att du har den senaste versionen av Galaxy Wearable-appen.

Steg 1. Tryck och håll ett tomt område på startskärmen och tryck sedan på Widgetar.

Steg 2. Hitta Galaxy Buds Pro-widgetarna och tryck på dem. Du kan välja mellan två widgetar:

Ikoner för snabbkontroll i Galaxy Buds Pro-widgeten Ikoner för snabbkontroll i Galaxy Buds Pro-widgeten

Snabbkontroll, som ger dig möjlighet att växla bruskontrolläge utan att öppna Galaxy Wearable-appen eller röra vid hörlurarna.

Du kan också välja att blockera beröring för att låsa hörlurarnas styrplatta.

Batteristatus i Galaxy Buds Pro-widgeten Batteristatus i Galaxy Buds Pro-widgeten

Batteristatus, som visar aktuell batteriladdning i procent för var och en av hörlurarna och för laddningsetuiet.

Du kan även öppna appen Galaxy Wearable.

Steg 3. Tryck och håll widgeten som du vill lägga till och flytta den sedan till din startskärm. Du placerar widgeten på skärmen genom att släppa den.

Observera: Om du inte kan lägga till widgeten eller om borttagning från startskärmen är gråtonad kan du ha aktiverat startskärmens lås. För att inaktivera låset går du till Inställningar > Startskärm > Inaktivera låsning av startskärmen.

Steg 4. Några widgetinställningar kan ändras om du trycker och håller in dem. En popup-meny visas. Tryck på widgetinställningar för att välja widgetens bakgrundsfärg och genomskinlighet. Om du har aktiverat mörkt läge kan du matcha widgetens färg genom att trycka på knappen.

Tillgängliga alternativ för widgetinställningar

Steg 5. Du kommer då att kunna växla läge för bruskontroll, aktivera/inaktivera beröringsblockering och kontrollera batteristatus för etuiet och hörlurarna.

Observera: Enhetens skärmbilder och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.