Förenklade appnamn i Galaxy One UI 6

Galaxy-användare kommer att märka några subtila förändringar med släppet av Galaxy One UI 6 (Android-version 14). Namnen som visas på flera Samsung-appikoner har exempelvis förenklats, vilket gör det lättare för användaren att snabbt känna igen apparna.

Förändringar i Galaxy One UI 6 visas på en Galaxy-telefons startsida.

Förenklade etiketter

Förenkling av app-etiketter för Galaxy One UI 6 (Android-version 14) innebär att app-namn begränsas till en rad på Galaxy-startskärmar genom att orden "Samsung" och "Galaxy" tas bort från namnen som visas på apparna. Denna förändring skapar ett renare, mer organiserat utseende, vilket i sin tur gör det lättare för användarna att hitta sina favoriter.

Obs! Appens faktiska namn har inte ändrats, bara hur det visas på både hemskärmen och appskärmen.

Galaxy One UI 5 på en Galaxy-telefons startsida Galaxy One UI 5 på en Galaxy-telefons startsida

Galaxy One UI 5

Förändringar av Galaxy One UI 6r på en Galaxy-telefons startsida Förändringar av Galaxy One UI 6r på en Galaxy-telefons startsida

Galaxy One UI 6

Bild som visar borttagning av "Samsung" och "Galaxy" från appnamnsetiketter.

Användare kan söka efter fullständigt namn i App-listsökningen samt söka i Inställningar > Appar.

Skärmbild av de fullständiga namnen på appar som listas under Inställningar > Appar. Skärmbild av de fullständiga namnen på appar som listas under Inställningar > Appar.
Sökfält i app-listan. Sökfält i app-listan.

Samsung-appar med reviderade etiketter

Appnamn (Galaxy One UI 5)

Appnamn (Galaxy One UI 6)

Galaxy Store

Store

Samsung Members

Members

Samsung TV Plus

TV

Samsung Music

Music

Samsung Pay

Pay

Samsung Pass

Pass

Samsung Wallet

Wallet

Galaxy Wearable

Wearable

Samsung Notes

Notes

Samsung Kids

Kids

Samsung Flow

Flow

Samsung News

Nyheter

Samsung Global Goals

Global Goals

Samsung Cloud

Cloud

Samsung Health

Health

Obs! Appars tillgänglighet i olika länder kan variera.