Galaxy Buds fungerar inte i energisparläge

Du har kanske lagt märke till att ljudet från dina Galaxy Buds stoppar när du aktiverar ett energisparläge på din Galaxy S10. Det inträffar om den musik- eller ljudapp du använder har ställts in som ”App i viloläge”. Appar i viloläge stoppar när bakgrundsdata begränsas i något av energisparlägena.

Följ stegen nedan för att ta bort musik- och ljudappar från listan med appar i viloläge:

1 Öppna ”Inställningar” och tryck på ”Enhetsvård”.
Tryck på Enhetsvård
2 Välj ”Batteri”.
Välj Batteri
3 Tryck på ikonen för fler alternativ och välj “Inställningar”.
Tryck på ikonen för fler alternativ och välj Inställningar
4 Välj ”Appar i viloläge”.
Välj Appar i viloläge
5

Tryck på papperskorgen uppe i högra hörnet.

Tryck på papperskorgen
6 Välj de appar du vill ta bort från listan med ”Appar i viloläge”.

De appar du tar bort från listan är de som kommer att fortsätta fungera när du aktiverar ett energisparläge.

7 Tryck på ”Ta bort”.
Välj de appar du vill ta bort

Du kan också lägga till appar som du vill ska stängas ner när du aktiverar ett energisparläge. Det gör du genom att trycka på ”Lägg till” och välja de appar du vill lägga till i listan. När du valt dina önskade appar trycker du på ”Lägg till” för att spara dem i listan.

Tryck på Lägg till och välj de appar du vill lägga till i listan