Hur använder jag S Pen-fjärrkontroll på en Samsung Galaxy Note 9?

I den här videon visar vi hur du kan använda S Pen som din fjärrkontroll på din Galaxy Note 9.

Video Alternative Text

Hur använder jag S Pen-fjärrkontroll på en Samsung Galaxy Note 9?Klicka för att Expandera

Välkommen!

Den nya S Pen är utrustad med Bluetooth så att du kan använda den som fjärrkontroll.

För att aktivera S Pen-fjärrkontrollen öppnar du appen Inställningar, trycker på Avancerade funktioner och trycker sedan på S Pen och S Pen-fjärrkontroll.

Vi testar!

När du är i Kamera-appen är det enkelt att ta bilder utan att behöva ställa in timern.

Tryck på S Pen-knappen en gång för att ta en bild, och tryck två gånger för att växla mellan den främre och den bakre kameran.

Från Media Player-appen kan du spela upp eller pausa en video genom ett enkelt tryck på S Pen-knappen.

Med ett dubbeltryck på S Pen går du till nästa spår eller film.

I appen Röstinspelning kan du spela upp eller pausa en inspelning med ett enkelt tryck på S Pen.

När du är i en Presentation kan du gå vidare till nästa bild med ett enkelt tryck, eller gå tillbaka till föregående bild genom ett dubbeltryck på S Pen.

När du är i ditt Galleri och trycker en gång på S Pen kommer du till nästa foto, medan ett dubbeltryck tar dig till föregående.

Du kan också trycka in och hålla kvar S Pen-knappen för att snabbt öppna en förinställd app som t.ex. kameran eller galleriet.

Du kan dessutom använda S Pen för att låsa upp skärmen.

För att aktivera denna funktion måste du först ställa in ett säkert skärmlås som ett mönster, en pin-kod eller ett lösenord.

Därigenom inaktiveras alla andra säkerhetsfunktioner som fingertrycksavläsning eller ansiktsigenkänning.

Öppna därefter appen Inställningar och tryck på Avancerade funktioner.

Tryck på S Pen, tryck och välj Lås upp med S Pen-fjärrkontroll  och tryck sedan OK.

När du nu trycker på S Pen-knappen kommer skärmen att låsas upp och du ser startskärmen.

Vi hoppas att du tyckte om denna video om hur du använder din Samsung Galaxy Note9.

Titta gärna på våra andra filmer eller besök Samsung Community för att lära dig mer om alla dina produkter från Samsung.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.