Hur du hanterar kort på din Galaxy Watch

Kort är en mycket användbar funktion för att snabbt och enkelt komma åt dina favoritappar på din Galaxy Watch. Du kan ställa in dina kort som du vill, så att de skapar genvägar och öppnar dina favoritappar med ett enkelt tryck. Du kan lägga till och ta bort dessa kort när som helst för att se till att din Galaxy Watch är inställd precis som du vill. Lär dig hur du hanterar dina kort och njut av alla dina favoritappar från startskärmen på din Galaxy Watch.

Vy över två Galaxy Watch4-modeller vända mot varandra.

Så här kommer du åt dina kort

Visa huvudskärmen på Galaxy Watch4.

Du kan enkelt komma åt dina kort från startskärmen på din Galaxy Watch genom att svepa åt vänster från skärmens högra sida.

Där hittar du kort som ingår som standard på din Galaxy Watch.

Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen. Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen.

Steg 1. Svep åt vänster från den högra sidan på startskärmen.

Vy över alternativet ”Lägg till kort” med plusknappen markerad. Vy över alternativet ”Lägg till kort” med plusknappen markerad.

Steg 2. Svep åt vänster tills du hittar alternativet ”Lägg till kort” och tryck på det.

Exempelvy över ett kort som läggs till med en tryckrörelse i mitten. Exempelvy över ett kort som läggs till med en tryckrörelse i mitten.

Steg 3. Tryck på det kort du vill lägga till.

Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen. Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen.

Steg 1. Svep åt vänster från den högra sidan på startskärmen.

Exempelvy över ett kort som tas bort med en ”tryck och håll”-gest i mitten och minusknappen markerad. Exempelvy över ett kort som tas bort med en ”tryck och håll”-gest i mitten och minusknappen markerad.

Steg 2. Tryck och håll ner det kort vill ta bort och tryck på minusknappen (-).

Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen. Visa startskärmen på Galaxy Watch4 med en svepande vänsterrörelse på höger sida av skärmen.

Steg 1. Svep åt vänster från den högra sidan på startskärmen.

Exempelvy över ett kort som flyttas med en ”tryck och håll”-gest i mitten. Exempelvy över ett kort som flyttas med en ”tryck och håll”-gest i mitten.

Steg 2. Tryck och håll ner det kort du vill flytta.

Exempelvy över ett kort som flyttas med en ”tryck och håll”-gest i mitten. Exempelvy över ett kort som flyttas med en ”tryck och håll”-gest i mitten.

Steg 3. Tryck och håll ner kortet igen och flytta det åt höger eller vänster.

Obs! Metoden för att lägga till eller ta bort kort kan variera beroende på modell av Galaxy Watch.