Hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till en Windows- eller Mac-enhet

Titta på våra filmer och lär dig hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till en Windows- eller Mac-enhet.

Hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till Windows Hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till Windows

Börja med att koppla bort dina Galaxy Buds+ från eventuella andra enheter.

Öppna Windows-menyn.

Välj Inställningar.

Tryck på Enheter.

Aktivera Bluetooth.

Tryck på Lägg till Bluetooth eller annan enhet.

Välj Bluetooth.

Öppna fodralet till dina Galaxy Buds+ för att aktivera parning.

Välj Galaxy Buds+.

Vänta tills inställningen har fullföljts.

SAMSUNG

Hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till iMac eller MacBook Hur du kopplar dina Galaxy Buds+ till iMac eller MacBook

Börja med att koppla bort dina Galaxy Buds+ från eventuella andra enheter.

Öppna Apple-menyn.

Gå till systempreferenser.

Välj Bluetooth.

Öppna fodralet till dina Galaxy Buds+ för att aktivera parning.

Koppla in Galaxy Buds+.

SAMSUNG