Hur hittar jag min klocka och mina buds med Galaxy Wearable?

Om du inte vet var du har lagt din Galaxy Watch eller Buds kan du enkelt hitta dem tack vare en av de mest användbara funktionerna i appen Galaxy Wearable.

Galaxy Wearable-logotyp över Galaxy Watch och Galaxy Buds.

När du har anslutit Galaxy Watch eller Buds till din smartphone kan du hitta dem med hjälp av menyn för Galaxy Wearable.

Hitta din Galaxy Watch

Bild av huvudskärmen för appen Galaxy Wearable med alternativet ”Hitta min klocka” markerat. Bild av huvudskärmen för appen Galaxy Wearable med alternativet ”Hitta min klocka” markerat.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable och tryck på ”Hitta min klocka”.

Visa platsen för en Galaxy Watch med en svepande uppåtrörelse i popup-fönstret. Visa platsen för en Galaxy Watch med en svepande uppåtrörelse i popup-fönstret.

Steg 2. Svep uppåt i popup-fönstret. Tryck på ”Navigera” för att gå till din klocka via Google™ Maps eller ”Ring” om du vill få din klocka att ringa för att kunna hitta den enklare.

Observera! För att kunna hitta din klocka med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps måste du ha appen SmartThings installerad på din smartphone.

Du kan även slå på växlingsknappen ”Avisera när den lämnas kvar” om du lämnar någon enhet långt borta från telefonen och ”Dela enhetens plats” för att dela platsen med någon av dina anslutningar från appen Samsung Members.

Observera! För att kunna dela enhetens plats med en annan medlem måste du bjuda in medlemmen genom en inbjudan eller en QR-kod.

Hitta dina Galaxy Buds

Bild av huvudskärmen för appen Galaxy Wearable med alternativet ”Hitta mina hörlurar” markerat. Bild av huvudskärmen för appen Galaxy Wearable med alternativet ”Hitta mina hörlurar” markerat.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable och tryck på ”Hitta mina hörlurar”.

Visa platsen för Galaxy Buds med en svepande uppåtrörelse i popup-fönstret. Visa platsen för Galaxy Buds med en svepande uppåtrörelse i popup-fönstret.

Steg 2. Svep uppåt i popup-fönstret. Tryck på ”Navigera” för att gå till dina Buds via Google™ Maps eller ”Ring” om du vill få dem att ringa för att kunna hitta dem enklare.

Observera! För att kunna hitta dina Buds med Galaxy Wearable-appen via Google™ Maps måste du ha appen SmartThings installerad på din smartphone.

Du kan även slå på växlingsknappen ”Avisera när den lämnas kvar” om du lämnar någon enhet långt borta från telefonen och ”Dela enhetens plats” för att dela platsen med någon av dina anslutningar från appen Samsung Members.

Observera! För att kunna dela enhetens plats med en annan medlem måste du bjuda in medlemmen genom en inbjudan eller en QR-kod.