Hur du överför data från en iPhone eller iPad till en ny Galaxy-enhet med Smart Switch

När du slår på din Galaxy-enhet för första gången visas en välkomstsida. Tryck på ”iPhone eller iPad”. Välj ett Wi-Fi-nätverk, ställ in ditt Google-konto och det SIM-kort du vill använda och börja använda Smart Switch.

Vy över telefoninställningsskärmen med alternativ för att välja antingen Galaxy och Android eller iPhone och iPad.

Steg 1: Anslut

Anslut din nya Galaxy-enhet till din gamla iPhone eller iPad med en USB-C-Lightning. Om du vill överföra data måste du bekräfta att din nya Galaxy är en betrodd enhet. När varningen ”Litar du på den här datorn?” visas på din iPhone eller iPad trycker du på ”Lita på”.

Vy över Smart Switch-skärmar med uppmaningar om att ansluta iPhone eller iPad med en USB-C-Lightning.

Steg 2: Välj

Välj de data som du vill överföra från din gamla enhet och tryck sedan på "Överför" .

Vy över Smart Switch-listan över valbara dataalternativ för överföring

Steg 3: Importera

Starta importeringen och låt Smart Switch göra jobbet åt dig. Din Galaxy kommer att vara redo att användas på nolltid. Håll kabeln ansluten. När installationen är klar kan du kontrollera statusen för din överföring i dina aviseringar.

Vy över Smart Switch-processen med skärmarna Överföra data från din gamla telefon och Gör telefonen redo.

Steg 4: Överför mer

Glömt något? Tryck på "Hämta dina iCloud-data" och logga sedan in på ditt iCloud-konto. Välj det innehåll du vill överföra och tryck på ”Importera”.

Obs:

• Om du vill överföra data från iCloud måste du logga in på ditt iCloud-konto och välja det innehåll du vill överföra och sedan trycka på ”Importera”.
  • Du kan också ladda ned Android-appar som matchar dina iOS-appar.

Så här överför du inställningar för skärm, tangentbord och navigering till en ny Galaxy-enhet

Dra nytta av dina erfarenheter från din tidigare telefon med Smart Switch för att överföra personliga inställningar till din nya telefon på ett smidigt och enkelt sätt.

Visa hur du organiserar installationen av din telefon med alternativ för att överföra startskärmen och appar. Visa hur du organiserar installationen av din telefon med alternativ för att överföra startskärmen och appar.

Steg 1. Välj de alternativ du vill överföra för att organisera din telefon och tryck på Nästa.

Vy av hur du genomför installationsprocessen med möjlighet att överföra svepgester och knappar på skärmen. Vy av hur du genomför installationsprocessen med möjlighet att överföra svepgester och knappar på skärmen.

Steg 2.Välj de alternativ du vill överföra för att navigera din telefon och tryck på ”Nästa”.

Visa hur du väljer din tangentbordslayout. Visa hur du väljer din tangentbordslayout.

Steg 3. Välj de alternativ som du vill överföra till tangentbordet på telefonen och tryck på ”Nästa” för att slutföra processen.