Hur man använder en andra skärm på surfplattan

På Samsung vet vi hur praktiskt det är att kunna ta innehållet som visas på din surfplatta och duplicera det på en större skärm. Därför vill vi visa dig hur du gör det snabbt och enkelt.

Bild av en surfplatta som är ansluten till en bärbar dator.

Följ dessa steg för att konfigurera din surfplatta för att ansluta till olika enheter.

1 Svep nedåt två gånger från skärmens övansida på din surfplatta för att öppna Snabbinställningspanelen.
2 Svep åt höger i snabbinställningspanelen för att öppna nästa meny.
3 I den andra menyn ska du trycka på ikonen ”Andra skärmen”.
Visa den andra panelen i snabbinställningspanelen genom att trycka på ikonen ”Andra skärmen”.
4 Välj vilket anslutningsläge du önskar: ”Bild/spel” eller ”Video”. När du har valt anslutningsläget, lämna inte den andra skärmsidan.
5 Logga in på din dator och tryck på Windows-tangentbord och K-tangentbord samtidigt. Sedan behöver du välja tillgängliga enheter i listan. Din surfplatta förblir synlig för din dator så länge du behåller den andra skärmsidan öppen.
6 Nu kommer din datorskärm att visas på surfplattans skärm. Ett verktygsfält visas högst upp på båda skärmarna. Välj häftstiftsikonen för att fästa eller lossa det här verktygsfältet.
Bild av Skärmen på din surfplatta när den är ansluten till den andra enheten. På den här skärmen visas ett verktygsfält med ett tryck på häftstiftsikonen.
7 När du är klar, välj ”Koppla från” för att avsluta anslutningen.

Observera: Den andra skärmfunktionen är endast tillgänglig på Galaxy Tab S8- och S7-serierna som kör One UI 3.1 och senare versioner. Välj även datorer med trådlös skärm som kör Windows 10 v2004 eller senare.