Hur man installerar och formaterar minneskortet på din Galaxy smartphone

Ta så många foton och spara så mycket information som du vill genom att installera ett minneskort. Det krävs bara några få enkla steg för att inte behöva oroa dig för lagringsutrymme på din Galaxy smartphone.

För att öppna luckan till korthållaren behöver du nyckeln som medföljer din Galaxy smartphone.

Nyckel

Sätta in minneskortetKlicka för att Expandera

Det är inte säkert att minneskortet är helt kompatibelt med din enhet, så se till att du använder ett kompatibelt kort för att undvika skador.

1 Sätt i nyckelns spets vinkelrätt i hålet vid luckan för att lossa på korthållaren.
2 Dra försiktigt ut korthållaren från luckan.
3 Placera ett minneskort på korthållaren med den guldfärgade-delen nedåt i enlighet med hållarens form.
4 Sätt försiktigt in minneskortet i hållaren så att det sitter säkert.
5 Sätt in hållaren i luckan.
Korthållare

När du har satt in minneskortet i enheten visas filkatalogen i Mina filer, SD-kort.

Observera! Korthållarens placering varierar mellan olika modeller av Galaxy smartphone.

Ta bort minneskortetKlicka för att Expandera

Innan du tar bort minneskortet ska du först demontera det.

1 På inställningar trycker du på ”Enhetsvård”.
Under Inställningar, tryck på Enhetsvård
2 Tryck på ”Lagring”.
Tryck på Lagring
3 Tryck på ”Mer” och ”Lagringsinställningar”.
Tryck på Mer och Lagringsinställningar
4 Tryck på ”SD-kort” och sedan ”Demontera”.
Tryck på SD-kort och sedan Demontera

Därefter:

5 Sätt i nyckelns spets vinkelrätt i hålet vid luckan för att lossa på korthållaren.
6 Dra försiktigt ut korthållaren från luckan.
7 Ta bort minneskortet.
8 Sätt in hållaren i luckan.

Observera! Ta inte bort minneskortet medan enheten överför.

Formatera minneskortetKlicka för att Expandera

Innan du formaterar minneskortet ska du komma ihåg att säkerhetskopiera alla viktiga data som är lagrade på minneskortet.

1

I Inställningar trycker du på ”Enhetsvård”.

Under Inställningar, tryck på Enhetsvård
2 Tryck på ”Lagring”.
Tryck på Lagring
3 Tryck på ”Mer” och ”Lagringsinställningar”.
Tryck på Mer och Lagringsinställningar
4 Tryck på ”SD-kort” och sedan ”Formatera”.
Tryck på SD-kort och sedan Formatera

Observera! Det är möjligt att ett minneskort formaterat på en dator inte är kompatibelt med enheten.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

Generell Support

0771-72 67 86

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

B2B support

0771-72 67 86

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

Kampanjsupport

0771-40 30 20

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00