Support för eSIM-funktion som sparar kontakter upphör

Kontakter kan sparas på flera ställen förutom på en Galaxy-enhet, inklusive USIM-kort, en användares Samsung/Google-konto och eSIM-kort, som utnyttjar enhetens lagring. För enheter som kör One UI 6.1 eller senare stöds inte längre funktionen för att spara kontakter på eSIM-kort. Användare av Galaxy-enheter kan flytta sina kontakter med hjälp av sin telefon, sitt Samsung-konto, sitt Google-konto eller andra konton.

Galaxy-telefon med kontaktlogotypen överstruken bredvid eSIM-logotypen.

Obs!

• eSIM-tjänsten kan variera beroende på land och operatör.
  • eSIM-tjänsten stöds inte i vissa länder.

Så här flyttar du kontakter från eSIM

Granska hur många kontakter du har sparat på varje lagringsplats samtidigt, inklusive ditt eSIM-kort. Kontakter som är sparade på eSIM-kortet och på andra platser kan flyttas till alternativa platser.

Visa kontakter per lagringsplats

• Öppna appen Kontakter > Meny (tre horisontella linjer) > Välj Alla kontakter.

Flytta kontakter till annan lagring

Menyn i appen Kontakter  Menyn i appen Kontakter

Steg 1. Öppna appen Kontakter > Meny (de tre horisontella linjerna) > Tryck på Hantera kontakter.

Lista över alternativ i Hantera kontakter Lista över alternativ i Hantera kontakter

Steg 2. Välj Flytta kontakter.

Lista över varifrån kontakter flyttas Lista över varifrån kontakter flyttas

Steg 3. Välj eSIM.

Lista över kontakter på vald plats Lista över kontakter på vald plats

Steg 4. Välj de kontakter du vill flytta. > Tryck på Klar.

Lista över vart valda kontakter kan flyttas Lista över vart valda kontakter kan flyttas

Steg 5. Välj Telefon, Samsung account eller Google. > Tryck på Flytta.