Vad är Galaxy Buds 360-ljudfunktion?

Med den senaste uppdateringen av Galaxy Buds Live/ Buds Pro/ Buds2 kan du njuta av den ultimata ljudteknologiska upplevelsen känd som ”360-ljud” som låter dig njuta av ljudfiler som aldrig förr. Lär dig mer om den här funktionen nedan.

Exempelbild av Galaxy Buds som spelar ljud.

Med 360-ljud kan du uppleva en fängslande ljudupplevelse med bara din enhet. Du kommer uppleva ljud från alla håll så det är det ultimata sättet att njuta av dina videor, ljud och mer.

Vänligen notera; När 360-ljudet är på kommer Dolby Atoms att avaktiveras när du tittar på videor.

Hur du slår på 360-ljudfunktionen

När du har kopplat dina Galaxy Buds till din enhet kan du slå på 360 ljudfunktionen genom att följa dessa steg:

Bild över Galaxy Wearable-appen med Galaxy Buds kopplade. Bild över Galaxy Wearable-appen med Galaxy Buds kopplade.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på ”Hörlursinställningar”.

Bild över ”Hörlursinställningar”-skärmen med ”360-ljud”-alternativet markerat. Bild över ”Hörlursinställningar”-skärmen med ”360-ljud”-alternativet markerat.

Steg 2. Tryck på ”360-ljud”.

Bild över ”360-ljud”-skärmen med reglaget markerad. Bild över ”360-ljud”-skärmen med reglaget markerad.

Steg 3. Slå på reglaget.

Kontrollera versionen av dina Galaxy Buds

För att njuta av 360-ljudfunktionen måste du ha den senaste versionen av Galaxy Buds tillgänglig. Du kan se och uppdatera versionen med följande steg:

Bild över Galaxy Wearable-appen med Galaxy Buds kopplade. Bild över Galaxy Wearable-appen med Galaxy Buds kopplade.

Steg 1. Öppna Galaxy Wearable-appen och tryck på ”Hörlursinställningar”.

Bild över ”Hörlursinställningar”-skärmen med alternativet för ”Programvaruuppdat. för hörlurar” markerat. Bild över ”Hörlursinställningar”-skärmen med alternativet för ”Programvaruuppdat. för hörlurar” markerat.

Steg 2. Tryck p娔Programvaruuppdat. för hörlurar”.

Bild över skärmen för ”Programvaruuppdat. för hörlurar” där du kan se den nuvarande versionen av Galaxy Buds. Bild över skärmen för ”Programvaruuppdat. för hörlurar” där du kan se den nuvarande versionen av Galaxy Buds.

Steg 3. Här kan du se till att du har den senaste versionen av Galaxy Buds eller uppdatera om det behövs.