Vad är skillnaden mellan enkelt SIM och dubbelt SIM-kort?

Med en Galaxy Hybrid SIM-modell kan du ha två olika telefonnummer eller mobiloperatörer på samma mobilenhet. Med en enkel SIM-modell kan du bara använda ett SIM-kort.

Enkelt SIM-kort

Nano SIM och microSD-kort i en enkel SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort
  2. microSD minneskort

På modeller med enkelt SIM-kort kan du använda ett SIM-kort och ett microSD minneskort för att öka lagringsutrymmet.

Dubbelt SIM-kort

Två Nano SIM-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort 1
  2. Nano-SIM-kort 2

På modeller med dubbelt SIM-kort kan du t.ex. skapa separata konton för privat användning och arbete eller sätta i ett extra SIM-kort när du reser utomlands.

Obs! I vissa områden kan dataöverföringshastigheterna bli lägre om två SIM-kort sätts i enheten än om ett SIM-kort sätts i.

Nano SIM och microSD-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort
  2. microSD minneskort

Du kan använda den andra SIM-platsen för att sätta in ett microSD minneskort och utöka lagringsutrymmet. Eftersom microSD-minneskortet sitter i den andra SIM-platsen kan ett extra SIM-kort inte användas samtidigt.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Ring

0771-72 67 86Generell Support

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.
För vitvaror hjälper våra experter dig
Måndag till Fredag | 08.00-18.00

Vänligen notera att i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en serviceförfrågan.

0771-72 67 86B2B support

Besök supportsidorna för företag .
Måndag till fredag | 08:00 till 17:00
Lunchstängt | 12:00-13:00

0771-40 30 20Kampanjsupport

Vi finns här dygnet runt för dig och dina Samsungprodukter.

Har du frågor om pågående kampanjer, vänligen besök Kampanjsidan .

0771-40 10 44Samsung Shop

Måndag till Fredag | 07.00-21.00
Lördag | 08:00-17.00
Söndag | 08:00-17.00