Vad är skillnaden mellan enkelt SIM och dubbelt SIM-kort?

Med en Galaxy Hybrid SIM-modell kan du ha två olika telefonnummer eller mobiloperatörer på samma mobilenhet. Med en enkel SIM-modell kan du bara använda ett SIM-kort.

Enkelt SIM-kort

Nano SIM och microSD-kort i en enkel SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort
  2. microSD minneskort

På modeller med enkelt SIM-kort kan du använda ett SIM-kort och ett microSD minneskort för att öka lagringsutrymmet.

Dubbelt SIM-kort

Två Nano SIM-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort 1
  2. Nano-SIM-kort 2

På modeller med dubbelt SIM-kort kan du t.ex. skapa separata konton för privat användning och arbete eller sätta i ett extra SIM-kort när du reser utomlands.

Obs! I vissa områden kan dataöverföringshastigheterna bli lägre om två SIM-kort sätts i enheten än om ett SIM-kort sätts i.

Nano SIM och microSD-kort i en Dual SIM-modell
  1. Nano-SIM-kort
  2. microSD minneskort

Du kan använda den andra SIM-platsen för att sätta in ett microSD minneskort och utöka lagringsutrymmet. Eftersom microSD-minneskortet sitter i den andra SIM-platsen kan ett extra SIM-kort inte användas samtidigt.

Tack för din feedback

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Vi har för närvarande högt tryck på vår Support. Vi besvarar ditt ärende såfort vi kan.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

Det är för närvarande många som ringer till oss. Vi besvarar ditt samtal såfort vi kan.

Vänligen notera att du i de fall du önskar boka en service behöver du kunna uppge Serienummer och modellkod. Utan detta kan vi inte lägga en service förfrågan.