Varför pulserar eller mörknar mina filmer när jag spelar in i Super Slow-Mo?

Oroa dig inte!

Detta är inget fel i enheten – det orsakas av externa förhållanden. För att undvika dessa kan du kika på följande råd.

Skärmen pulserar och svarta streck uppstår.

Om det uppstår pulserande ljus eller svarta streck när du spelar upp filmen i efterhand, kan det bero på typen av ljuskälla som används vid inspelning.

Detta fenomen uppstår främst när inspelningen har en slutarhastigheten på 1/120 eller högre, under ljus med specifika frekvenser (såsom fluorescerandeljus). Detta påverkar CMOS sensorn i kameran.

Användning av Super Slow-Mo under LED belysning kan förbättra video kvalitén.

Filmerna framstår som väldigt mörka.

Super Slow-Mo kameran fångar 960 frames per second, därför krävs tillräckligt ljus för att visa klara filmer i jämförelse med normala filmer (30 fps) and slow motion filmer (240 fps).

Om du spelar in Super Slow-Mo filmer i mörka områden kan ljud uppstå. Därför rekommenderar vi att användning av denna funktion tar plats i områden med tillräckligt ljus.