HDMI Adapter

Lösningar & Tips

Ämne
Innehållstyp
Sortera efter : Mer Relevant

Ladda ner Bruksanvisning

Specifikation

HDMI Adapter (EE-HG950)

Färg
Black
Allmänna funktioner
  • Egenskaper 4K 60Hz HDMI output
  • Gränssnitt Type-C
  • Paketinnehåll HDMI Adapter
Fysiska specifikationer
  • Kabellängd 0,095 m
  • Mått (BxHxD) 57 x 24 x 11,7 mm
  • Vikt 35,15 g

Användbara Länkar

Andra programverktyg och tjänster

• Samsung Kies

Samsung Kies ansluter din mobiltelefon till datorn och gör det enkelt att synkronisera data mellan enheterna och hitta nya program.

• Samsung Dive

Skydda din personliga information och hitta din borttappade eller stulna telefon. Med Samsung Dive kan du fjärrstyra och spåra din mobil.

• Windows Phone 7

Smartphone, som kopplar datorn.

• Samsung Members

Appen Samsung Members hjälper dig ta nästa steg med dina Samsung-produkter

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Det finns flera olika sätt att kontakta oss via live-chatt, e-post, Facebook Messenger med mera.

UPPTÄCK MER >

Ring

Tala med ett av våra dedikerade team av experter.

UPPTÄCK MER >

Behöver du en reparation?

Oavsett om produktens garanti gäller eller inte så finns vi här för att hjälpa till.

HITTA ETT SUPPORTCENTER >