Välj din plats och ditt språk.
Supportnyheter

Falska annonser i omlopp

Mobiltelefoner
13 oct, 2020
Varning för bedrägerier i vårt namn
Vi vill göra er uppmärksamma på att det just nu cirkulerar flera falska annonser, tävlingar och erbjudanden, där Samsung står som avsändare eller där våra produkter förekommer med olika leverantörer som avsändare.
Dessa bedrägerier förekommer online, i sociala medier och via mail.
Vi har även fått kännedom om brev med falska erbjudanden som skickats hem till privatpersoner.

Från Samsungs sida vill vi be er att kritiskt granska all marknadsföring och alla erbjudanden där vi är inblandade.
Var extra uppmärksamma på om något ”verkar vara för bra för att vara sant” eller påstådda vinster i tävlingar.
Vi ägnar oss aldrig åt lotterier då detta är illegalt och genomför sällan tävlingar.

Klicka aldrig på okända länkar och lämna aldrig ut dina kort- eller kontouppgifter.