Kampanjinformation

Svar på de flesta frågorna finner ni här : https://www.samsung.com/se/offer.

Om ni har frågor om produkten eller behöver teknisk hjälp om produkter vänligen kontakta den tekniska supporten.

Kontaktinfo finner ni här: https://www.samsung.com/se/support/

För kampanjsupport vänligen kontakta: 0771-403020

Aktiva kampanjer listas nedan (tryck på [+] för mer info).

• Rent studioljud. Vart du än går.

Köp Galaxy S10/S10+ eller Note10/Note10+ mellan 1-29 Februari 2020, och få en voucher värd 1000 kr för att köpa AKG N700NC eller Y600-hörlurar på Samsung.com/se.*

Gör så här:

1. Starta upp din telefon med ett aktivt nordiskt SIM-kort installerat ,
    öppna Samsung Members appen i din nya mobil och logga in med ditt Samsung Account.

2. Klicka på erbjudandet. Notera att det kan ta upp till 5 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.

3. Klicka på ”Ladda ner voucher”.

4. Klicka på länken för att komma till Samsungs webbshop.

5. Klicka på “Lägg till i kundvagnen” på sidan för Galaxy Samsung AKG.

6. Fyll i koden från din voucher i “Kampanjkod” på sidan för “Din kundvagn”.
    Priset uppdateras då automatiskt till kampanjpriset.

7. Erbjudandet måste utnyttjas i Samsung Members app mellan 1 Februari - 22 Mars 2020.
    Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden.

8. Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundtjänst på
    0771-40 30 20 eller besök Kampanjsidan

*Gäller endast hos utvalda återförsäljare och Samsung.com/se.
    Gäller vid köp av Samsung S10/S10+ eller Note1+/Note10+ i Sverige, Norge, Danmark och Finland (Nordic Approved)
    **För att ta del av erbjudandet, använd din nya S10/S10+ eller Note10/Note10+, aktivera Samsung Members app
    och ladda ned kupongkoden senast 22 mars 2020
  • Köp Galaxy Watch Active och Galaxy Buds för 299 kr

Har du köpt en Galaxy S10 eller S10+ under perioden 3–23 december 2019
    så kan du köpa både Galaxy Watch Active och Galaxy Buds för 299 kr (Värde 3 781 kr).*

Gör så här:

1. Starta upp din telefon med ett aktivt nordiskt SIM-kort installerat ,
    öppna Samsung Members appen i din nya mobil och logga in med ditt Samsung Account.

2. Klicka på erbjudandet. Notera att det kan ta upp till 5 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.

3. Klicka på ”Ladda ner voucher”.

4. Klicka på länken för att komma till Samsungs webbshop.

5. Klicka på “Lägg till i kundvagnen” på sidan för Galaxy Watch Active och för Galaxy Buds.

6. Fyll i koden från din voucher i “Kampanjkod” på sidan för “Din kundvagn”.
    Priset uppdateras då automatiskt till kampanjpriset.

7. Erbjudandet måste utnyttjas i Samsung Members app mellan 3 December 2019 och 15 Januari 2020.
    Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden.
    Leverans av Galaxy Watch Active och Galaxy Buds kan inte garanteras till julen 2019.

8. Vid frågor angående kampanjen kontakta Samsung kundtjänst på
    0771-40 30 20 eller besök Kampanjsidan

* Gäller endast hos Telenor och Elgiganten samt samsung.com/se. Leverans av Galaxy Watch Active och Galaxy Buds kan inte garanteras till julen 2019.
  • Galaxy Watch Active och Galaxy Buds med Tele2

1. För att ta del av erbjudandet måste du ha köpt Galaxy S10 eller Galaxy S10+ under perioden 3/12 - 23/12 2019.

2. När du fått hem din nya enhet, starta upp den med ett aktivt nordiskt sim-kort installerat.
    Öppna Samsung Members appen i din nya Galaxy telefon och logga in med ditt Samsung Account.
    Notera att det kan ta upp till 3-5 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.

3. Erbjudandet kan utnyttjas i Samsung Members appen från 3/12 2019 -15/1 2020.

4. Klicka på erbjudandet.
    Notera att det kan ta upp till 3-5 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.

5. Fyll i dina personuppgifter samt IMEI nummer på din nya S10 eller S10+,
    som du finner under ”Inställningar” i telefonen alternativt på förpackningen.

6. Välj modell i listan. Finns inte din modell kan du välja någon av de som finns tillgängliga.

7. En bekräftelse på din registrering kommer att skickas till din e-post.
    Det innebär att din order kommer att hanteras och granskas med de uppgifter som du lämnat.
    Uppfyller du inte kampanjkriterierna kommer du bli kontaktad, annars så skickas dina Galaxy Buds och din Watch Active till den adress du angivit.

8. Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden.
    Om mobilen lämnas tillbaka måste även kampanj produkterna återlämnas.

9. Om det uppstår några frågor eller problem gällande leverans vänligen kontakta Tele2 Kundtjänst

* Gäller endast vid köp hos Tele2. Leverans av Galaxy Watch Active och Galaxy Buds kan inte garanteras till julen 2019

Vänligen besök www.samsung.com/se/offer om du vill se våra aktuella kampanjer.

För våra avslutade kampanjer vänligen besök: https://www.samsung.com/se/offer/?archived

För kampanjsupport vänligen ring: 0771-403020