Hur du registrerar din Samsung TV

Fick du en ny Samsung Smart TV? Se till att registrera din TV och njut av fler tjänster för våra kunder. Vi förklarar fördelarna med att registrera din produkt och hur du registrerar din. Det finns två sätt att registrera din TV: Direkt på TV:n eller Samsung Members-app.

Fördelar med att registrera din TV

Genom att registrera dina produkter får du snabbare support och åtkomst till alla tjänster för dina registrerade produkter på ett konto. Ditt konto erbjuder följande ytterligare fördelar:

• Produktdetaljer är omedelbart tillgängliga för Samsung Kundtjänst så att dokument lätt kan hittas och frågor kan behandlas snabbare.
  • Ladda ner de senaste manualerna, vanliga frågor och instruktioner.
  • Finn online-lösningar på dina problem genom att själv skapa en begäran om tjänster.
  • Spåra din servicestatus online.

Produktregistrering 2020 på din TV

När du registrerar din TV behöver du inte längre kontrollera och berätta serienumret varje gång.  År 2020:s TV-modeller erbjuder en ny bekväm registreringsfunktion som låter dig registrera dig direkt på TV:n. Du kan behöva din TV:s serienummer för att ställa frågor om TV:n eller för att begära kundservice. Följ stegen nedan för att registrera din TV.

Steg 1. Tryck på Hem-menyn på fjärrkontrollen och välj sedan Samsung account.

Samsung account meny

Steg 2. Logga in på ditt Samsung account. Du kan använda samma Samsung account som du registrerade på din mobila enhet.

Samsung account Logga in

Obs: Om du inte har ett Samsung account måste du registrera ett konto för att gå vidare med produktregistreringen.

Steg 3. Välj TV-registrering på Mitt konto.

TV-registrering

Steg 4. Välj Acceptera & Registrera-knappen efter att ha läst på TV-skärmen.

TV-registrering

Steg 5. När registreringen är klar trycker du på Enter för att stänga.

TV-registrering

Obs: Skärmdumparna och menyn är bara ett exempel på engelska - men de är också tillgängliga på ditt lands språk.

Registrera din produkt via Samsung Members

Installera appen Samsung Members och logga in på ditt Samsung account för att registrera Samsung-produkter. Följ stegen nedan för att registrera din TV.

Steg 1. Starta Samsung Members-appen och tryck på Få hjälp längst ner på skärmen.

Steg 2. Klicka på Registrera.

Registrering med Samsung Members

Steg 3. Välj registreringsmetod: Skanna QR-kod, Sök Wi-Fi eller Använd streckkod.

Registrera produkten med skanning

• Skanna QR-kod: Skanna din produkts QR-kod, välj produkttyp och ange eller skanna sedan modellnumret.
  • Sök Wi-Fi: Skanna Wi-Fi, tryck på den produkt du vill registrera och välj sedan produkttyp.
  • Använd streckkod: Välj produkttyp, skanna streckkoden eller ange manuellt din produkts modell/serienummer.

Obs: QR-kod, streckkod, modellnummer och serienummer på klistermärket finns vanligtvis på sidan eller baksidan av produkten eller förpackningen. Du kan också kontrollera QR-kod, modellnummer och serienummer med fjärrkontrollen: Hem > Inställningar > Support > Om den här TV:n.

Felsökning av registreringsfel

• Användning av VPN kan orsaka ett anslutningsproblem. Vi rekommenderar att du inte använder ett VPN när du registrerar dig.
  • Om du inte kan registrera din produkt med Samsung Members-appen, avinstallera och installera om appen.

Obs:

• Enhetens skärmdumpar och meny kan variera beroende på enhetsmodell och programvaruversion.
  • Du kan också registrera din produkt på Samsungs webbplats.