Avregistrera Profildelning och Enkel delning

Följ stegen nedan för att avregistrera Profildelning
och Enkel delning om du inte vill använda dessa funktioner.

Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga beroende på ditt land och din tjänsteleverantör.

När du avregistrerar dig raderas alla relaterade data och kan inte återställas.
Du måste verifiera ditt telefonnummer igen om du väljer att använda Profildelning och Enkel delning på mobilen vid ett senare tillfälle.

Så här avregistrerar du dig från avancerade meddelandetjänster på mobilen
Steg 1

Ange telefonnumret för enheten du vill avregistrera så skickar vi en bekräftelsekod.

Steg 2

Ange och skicka bekräftelsekoden som vi skickade till din telefon.

Hittar du inte det du letar efter? Vi är här för att hjälpa till.

Online

Chatta Med Oss

Måndag till Fredag | 8-18.30
Lördag | 10-14.30

Skicka Epost till Oss

Vi kommer att besvara ert mail inom 3 arbetsdagar.

Ring

0771-726786* General Support

Måndag till fredag | 08:00 till 19:00 och lördagar 10:00 till 15:00

* B2B support

Måndag till fredag | 08:00 till 17:00

0771-40 10 44Samsung Shop

* För skrivarrelaterade förfrågningar besök HP webbplats .

Personlig support

Samsung support centers

Ta reda på mer om hur du kan få personlig hjälp.

Kontakta Oss