Ftohës, njësi e jashtme

KENI PYETJE?
KENI PYETJE?
  • none

Ftohje fleksibël dhe efikase

Teknologjia e avancuar e ftohësit DVM S ofron modalitete të ndryshme të operimit të sistemit që reduktojnë humbjen e energjisë, si dhe sigurojnë një performancë gjithnjë e më të lartë.

Thjesht zgjeroni kapacitetin me kërkesë

Dizajni modular i sistemit ftohës DVM S ofron një zgjedhje të gjerë konfigurimesh. Modulet mund të kombinohen në mënyrë të thjeshtë dhe fleksibël për të zgjeruar kapacitetin nga 42 kW në 1,1 MW, duke krijuar hapësirë, optimizuar energji ose duke ruajtur ekuilibrin mes të dyjave.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Ftohës DVM S

Kurseni hapësirë dhe para

Ftohësi DVM S është sistemi perfekt i zëvendësimit për ftohësit ekzistues për shkak të përputhshmërisë, kapacitetit të lartë dhe efikasitetit të lartë të hapësirës së tij. Redukton kostot e mirëmbajtjes dhe krijon hapësira të nevojshme, duke zgjeruar kapacitetin e përgjithshëm.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Ftohës DVM S

Performancë dhe efikasitet i avancuar

Njësia e ftohësit DVM S përmban dy teknologji mjaft efikase që nxisin performancën dhe kursejnë energji - kompresori inverter BLDC me injektim të rrjedhës dhe një shkëmbyes nxehtësie me efikasitet të lartë.

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Ftohës DVM S

Zbuloni gamën e ftohësit DVM S

Kondicionerë "Samsung" Klima Kondicionimi Produkt Zbulues Zbuloni gamën e plotë Gama e ftohësit DVM S

Kategoritë Tona të Produkteve

Na kontaktoni

Dëshironi të mësoni më shumë rreth sistemeve klimatike të "Samsung"? Do të na pëlqente të na kontaktonit.

Rreth zgjidhjeve klimatike të "Sams

"Samsung" po ndryshon rrënjësisht botën e kondicionimit me sistemet më të mira klimatike të njohura anembanë botës për risinë dhe efikasitetin e tyre.