AC250KXAPNH/EU

CAC, Presion i lartë statik Duct, Pompë ngrohëse, Outdoor

Kapaciteti 25.0 kW

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Mund të hapet në tri drejtime - lart, anash dhe poshtë - duke përdorur një kapak të rrëshqitshëm që mund të hiqet lehtësisht. Në këtë mënyrë, mirëmbajtja bëhet shumë më e lehtë kudo që është montuar - duke ju kursyer kohë dhe para.

Hapje në 3 mënyra për mirëmbajtje të lehtë

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

Duke përdorur aplikacionin* në celularin tuaj inteligjent, funksioni opsional "Smart Wi-Fi" ju lejon ta aktivizoni apo çaktivizoni, të zgjidhni modalitetin e operimit dhe temperaturën, të programoni fillimin dhe mbarimin, si dhe të kontrolloni funksione të tjera.

Kontrollojeni kurdo dhe kudo

Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë

Motori dixhital i inverterit "Samsung" është pa zhurmë dhe shumë më i qëndrueshëm dhe efikas në energji. Ndryshe nga motorët tradicionalë, duke qenë se ka më pak pjesë të lëvizshme, operimi i tij elektrik eliminon fërkimin.

Operim i qëndrueshëm, efikas dhe pa zhurmë
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji HSP Duct
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AC250KNHPKH/EU
  • Njësia e jashtme AC250KXAPNH/EU
 • Sistemi
  • Regjimi Heat Pump
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 9.00/25.00/28.50 kW
  • Ngrohje [kW] 10.00/27.00/32.00 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 2.60/9.58/12.00 kW
  • Ngrohje 2.50/8.33/13.50 kW
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 4.7/14.9/18.4 A
  • Ngrohje 4.5/12.9/22 A
 • Ushqyesi
  • MCA [A] 25 A
  • MFA [A] 31.25 A
 • Efikasiteti energjisë
  • EER (ftohja nominale) 2.61
  • COP (ngohja nominale) 3.24
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 9.52 mm
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) 3/8
  • Tub gazi (Φ, mm) 22.2 mm
  • Tub gazi (Φ, inç) 7/8
  • Instalimi Maks. Gjatësia [m] 75 m
  • Instalimi Maks. lartësia [m] 30 m
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë -
  • Kabllo transmetuese -
 • Agjenti ftohës
  • Lloji R410A(Fluorinated greenhouse gas, GWP=2,088)
  • Metoda e kontrollit -
  • Mbushja nga fabrika (kg) 6.6 kg
  • Mbushja nga fabrika (tCO2e) 13.78 tCO2e
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1, 2, 220~240, 50
 • Ventilator
  • Lloji Sirocco Fan
  • Motor (dalje) [W] 630 W
  • Numri i Njësisë (EA) 2 EA
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 80.00/64.00/51.00 CMM
  • Presioni i jashtëm statik (minimal/standart/maksimal) [Pa] 49.03/72.00/196.13 Pa
 • Shkarkimi
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32,ID 25)
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 47 / 42 / 37 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 72 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 82.5 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 92 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 1350 x 450 x 910 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1612 x 519 x 984 mm
 • Aksesorë shtesë
  • Pompa e shkarkimit DC
  • Pompë shkarkimi Max. Lartësia e Ngritjes / Zhvendosja -
 • Furnizimi me energji elektrike (njësia e jashtme) [Φ, #, V, Hz]
  • 3,4,380-415,50
 • Kompresori
  • Lloji BLDC Scroll
  • Modeli DS-GB066FAVB
  • Dalje (kW) 6.39 kW
  • (Lloji i ) Vajit PVE
  • Vaji (ngarkesa fillestare) [cm3] 1500 cc
 • Ventilator (njësia e jashtme)
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (Ftohja) [m3/min.] 200 CMM
 • Tingulli (njësia e jashtme)
  • Presioni i tingullit (ftohjes / ngrohjes) [dB(A)] 59 / 61 dBA
  • Fuqia e tingullit (Ftohja) [dB(A)] 77 dBA
 • Dimensioni i Jashtëm (Njësia e jashtme)
  • Pesha neto (kg) 154 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 167 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 940 x 1630 x 460 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 1020 x 1820 x 575 mm
 • Temperatura operative. Shkalla
  • Ftohje (℃) -20~50 ℃
  • Ngrohje (℃) -20~24 ℃

Mbështetje teknike