AG105MN4PKH/EU

Chiller, FCU 360 Kasetë, Pompë ngrohëse

Kapaciteti 36K BTU/h

Qarkullon dhe ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Ndryshe nga kondicionerët me kasetë me 4-drejtime që krijojnë zona me qarkullim ajri jo të rregullt ku nuk arrin ajri i ftohtë*, një vrimë dalëse rrethore nxjerr ajër të ftohtë në të gjitha drejtimet, në mënyrë që çdo kënd i dhomës të ketë të njëjtën temperaturë**.

Qarkullon dhe ftoh në mënyrë të njëtrajtshme çdo kënd

Freski e lehtë, jo i ftohtë

Dizajni pa fletë shpërndan lehtësisht ajrin e ftohtë në të gjithë dhomën, duke ju freskuar pa ndjerë rryma të ftohta **. Në mungesë të fletëve që bllokojnë qarkullimin e ajrit, nxirret edhe përjashton 25%; më shumë ajër *, si dhe përhapet më larg.

Freski e lehtë, jo i ftohtë

Sferik për t'u përshtatur në mënyrë të përkryer kudo

Dizajni novator sferik mund të kombinohet me një shumëllojshmëri dizajnesh të brendshme, pra përshtatet në mënyrë të përkryer kudo. Stili i tij modern minimalist krijon një pamje të sofistikuar dhe forma e tij sferike bie mjaft bukur në sy.

Sferik për t'u përshtatur në mënyrë të përkryer kudo

Përhap më shumë ajër në më shumë drejtime

Ventilatori i fuqishëm përforcues mundëson nxjerrjen e ajrit të në kënde shumë më të ulëta. Krijon një zonë presioni të ulët rreth prizës, në mënyrë që ajri i ftohtë të dalë paralel me tavanin dhe të shpërndahet në një zonë më të gjerë.

Përhap më shumë ajër në më shumë drejtime

Kontrolle të përgjithshme më të thjeshta dhe intuitive

Kontrolloni në mënyrë intuitive performancën e tij dhe shikoni se ku kalon ajri. Butoni i ngadalësimit/përshpejtimit të telekomandës pa valë ofrojnë një mënyrë argëtuese për të rregulluar qarkullimin e ajrit dhe treguesi sferik LED tregon drejtimin e tij.

Kontrolle të përgjithshme më të thjeshta dhe intuitive
Specifikimi
 • Veçoritë
  • Lloji 360CST-Large
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Emri i modelit
  • Njësia e brendshme AG105MN4PKH/EU
 • Furnizimi me energji elektrike (Njësia e brendshme) [Φ, #, V, Hz]
  • 1,220~240,50 or 60
 • Sistemi
  • Regjimi HEAT PUMP
 • Kapaciteti
  • Ftohje [kW] 10.00 kW
  • Ngrohje [kW] 10.70 kW
 • Hyrja e energjisë (nominale)
  • Ftohje 1) [W] 100 W
  • Ngrohje 2) [W] 100 W
 • Hyrja aktuale (nominale)
  • Ftohje 0.79 A
  • Ngrohje 0.79 A
 • Ventilator
  • Lloji Turbo Fan
  • Motor (dalje) [W] 97.0 W
  • Shkalla e rrjedhjes së ajrit (e lartë/e mesme/e ulët) [m3/min.] 31.5/22.5/19.8 CMM
 • Shkëmbyesi i nxehtësisë së ujit
  • Shkalla e rrjedhjes se ujit (Ftohja / Ngrohja) 28.9 / 30.9 LPM
 • Lidhjet e tubacioneve
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, mm) 20A
  • Tubi për rrjedhjet e lëngshme (Φ, inç) PF 3/4
  • Tub gazi (Φ, mm) 20A
  • Tub gazi (Φ, inç) PF 3/4
  • Rrjedhja e tubit (Φ, mm) VP25 (OD 32, ID 25)
 • Kablli togëzimit
  • Kablli i energjisë 1.5 ~ 2.5
  • Kabllo transmetuese 0.75 ~ 1.50
 • Tingulli
  • Presioni i tingullit (i lartë/i mesëm/i ulët) [dB(A)] 45/39/33 dBA
  • Fuqia e tingullit 62 dBA
 • Dimensioni i jashtëm (Njësia e brendshme)
  • Pesha neto (kg) 25.0 kg
  • Pesha e Transportit (kg) 29.5 kg
  • Pesha neto (GJxLxTh)) (mm) 947*365*947 mm
  • Dimensionet e transportit (GJxLxTh) (mm) 990*414*990 mm

Mbështetje teknike